Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 7 dec 2017

GTA Online The Doomsday Heist: eindelijk een nieuwe Heist!

Toen GTA Online een paar maanden oud was, kreeg het een grote update met Heist-missies. Daarin moest je een crew samenstellen en daarmee overvallen plegen en gevangen bevrijden. Het is nog altijd één van de beste updates die GTA Online heeft gekregen. En vanaf 12 december krijgen we een nieuwe: The Doomsday Heist.

GTA Online The Doomsday Heist

Het is een enkele nieuwe heist missie, die heerlijk over de top is. The Doomsday Heist haalt zijn inspiratie uit de huidige Amerikaanse politiek en de angst wat technologie kan betekenen. Het draait om een miljardair van een groot techbedrijf dat technologie heeft ontwikkeld die San Andreas en de complete wereld bedreigt. Afgaande op de trailer gaat het een update zijn waar van alles in zit. Je moet nog altijd je crew vormen, je moet enorme voorbereidingen treffen en uiteindelijk het uitvoeren.

Rockstar Games besschrijft de update als volgt: Om San Andreas te behoeden van een totale ondergang, moeten een steenrijke tech-magnaat, idealistische geheim agent, sociaal ongemakkelijke complottheorie-denker en een neurotische supercomputer de krachten bundelen. Terwijl apocalyptische dreigingen van onbekende tegenstanders op je af komen, moeten jij en je bende mysteries oplossen en de straten van Los Santos beschermen. Ontferm je over de straten vanaf de kustlijn tot aan de diepste krochten van Mount Chiliad in een episch nieuw online avontuur.

Dit alles komt dus op 12 december uit en wordt dan gratis uitgebracht. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze speciale gamingpagina. Check ook onze favoriete PS4-games van dit jaar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
GTA Online The Doomsday Heist: eindelijk een nieuwe Heist!
Sluiten