Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 jan 2018

GTA Online laat je deze week los gaan met de nieuwste snelste auto

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en nu krijg je in GTA Online alweer een fijne nieuwe update. Dat is heel goed nieuws!

GTA Online heeft een nieuwe wagen

Vorige maand kwamen heel wat spelers terug naar GTA Online voor de fantastische The Doomsday Heist, terwijl je vlak daarvoor een fijne nieuwe modus kreeg, waar je bij races een waar Ter Land, Ter Zee en In de Lucht-gevoel bij kreeg. Deze Transform Races zijn nog altijd heel tof. En nu krijgen we het nieuws dat er een nieuwe wagen beschikbaar is. En dat is er eentje die gelijk de boeken in gaat als de snelst beschikbare wagen.

GTA Online

Een super snelle bak

Het gaat om de Lampadati Viseris, die nu in GTA Online beschikbaar is bij Legendary Motorsport. Het beste nieuws van deze nieuwe wagen is dat hij niet eens heel erg duur is. Voor een prijs van 875.000 dollar kun je al de eigenaar worden van dit nieuwe racemonster. In de onderstaande video kun je zien wat voor fijne snelheden hij haalt.

Overigens is de Lampadati Viseris niet de beste snelle wagen als je door de straten van Los Santos moet rijden. Wanneer er bochtenwerk bij komt kijken, dan is de Turismo Classic nog altijd de beste keuze in GTA Online.

Naast de snelheid van de Lampadati Viseris heb je ook de mogelijkheid om hem te pimpen in de garage. Zo kun je hem uitrusten met twee machinegeweren aan de voorkant, om voetgangers de stuipen op het lijf te jagen.

Extra geld in GTA Online met Lester Contact Missions

Daarnaast kun je tot en met 15 januari dubbele RP en geld verdienen wanneer je gebruik maakt van de verschillende Lester Contact Missions. Dus als je tijdens deze periode gebeld wordt om een klusje te doen voor Lester, dan weet je dat je daar extra betaald voor wordt. Dan komt die nieuwe wagen of dat ene appartement weer een stukje dichter bij.

Heb je GTA 5 nog niet? Scoor hem dan hier. En als je meer over gaming wilt lezen, dan kun je op onze overzichtspagina terecht.

Reageer op artikel:
GTA Online laat je deze week los gaan met de nieuwste snelste auto
Sluiten