GTA Online-spelers ontvangen deze week grotere bonussen

Het is inmiddels alweer heel wat jaren geleden dat GTA 5 uitkwam. De online modus van de game in de vorm van GTA Online is nog altijd zeer populair en ontwikkelaar Rockstar Games komt regelmatig met speciale evenementen. Momenteel draait het allemaal om MotorWars en kun je daar triple rewards in gaan verdienen. Op die manier kun je dus sneller sparen en sneller een tof nieuw voertuig scoren. De nieuwe aanbiedingen lopen tot en met 10 april en zorgt er voor dat je naast drie keer zoveel geld ook drie maal RP kunt verdienen.

Extra bonussen in GTA Online

Om deze extra bonussen te bemachtigen moet je aan de slag gaan met Vehicle Vendetta of Hunting Pack en daar los gaan. Verder kun je in deze periode de productiviteit van je bunker met 25 procent verhogen wanneer je los gaat met de Gunrunning Research. Ook krijg je twee keer GTA Dollar op alle Gunrunning Sales. Als je verder houdt van het verzamelen van gear om je personage mee uit te rusten, dan kun je nu ook nog een Black Coil Cap vrijspelen. Het enige wat je moet doen om deze pet te verdienen is door de game te spelen.

GTA Online

Verder krijg je dit weekend met de Across the Wilderness een nieuwe premium race voorgeschoteld en kun je op dinsdag en woensdag aan de slag met een race genaamd Arms Race. Bij de eerste kun je enkel losgaan met off-road voertuigen, de tweede categorie is bedoeld voor de verschillende supercars. Je moet 20.000 dollar betalen om aan de races mee te doen, maar wanneer je in de top drie eindigt verdien je dat terug. De nummer één krijgt 100.000 dollar, de tweede moet het doen met 30.000 dollar en de laatste krijgt 20.000 dollar.

GTA Online

Wil je meer lezen voer alles dat zich afspeelt in de wereld van GTA? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
GTA Online-spelers ontvangen deze week grotere bonussen
Sluiten