Jelle van Es
Jelle van Es Games 10 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

GTA Online krijgt volgende week The Cayo Perico Heist

GTA Online bestaat alweer heel wat jaren en blijft enorm populair. Het helpt daarbij dat er zo nu en dan een grote update wordt uitgebracht. En zo’n update komt volgende week met The Cayo Perico Heist.

The Cayo Perico Heist is een nieuwe heist in de wereld van GTA Online. Bij een heist is het aan de speler om een grote overval te plegen. Dat kan deze keer in je eentje wanneer je dat wilt, maar ook met maximaal vier spelers. Dus trommel je gamevrienden op en ga voor een grote kraak.

The Cayo Perico Heist in GTA Online

The Cayo Perico Heist draait om Cayo Perico, een privéparadijs dat geldt als de thuisbasis van El Rubio. Deze vent is één van de grootste narcotrafficker ter wereld en levert aan de Madrazo-familie. Het eiland is niet het centrum van het grote drugsimperium, maar wordt ook gebruikt voor een andere liefde van de drugsbaas. Daar geeft hij enorme dansfeesten op de stranden waar iedereen welkom is. Corona is niet aanwezig in de wereld van GTA Online, waardoor men daar zonder problemen los kan gaan, terwijl de beats door de dj’s worden gespeeld. Om alvast een voorproefje te krijgen, kun je de onderstaande trailer bekijken.

Buiten deze beschrijving is er nog niet heel erg veel bekend over The Cayo Perico Heist in GTA Online. Meestal wil Rockstar Games de spanning er in houden en zul je vlak voordat de heist daadwerkelijk live is wat meer te weten komen over wat je kan doen. Eén ding lijkt in elk geval zeker: tijdens de heist moet je gebruik maken van een onderzeeër. Dat is weer eens iets anders.

Heel even wachten

Waarschijnlijk zal die informatie begin volgende week komen, gevolgd door de release van The Cayo Perico Heist in GTA Online. Dit vindt plaats op 15 december. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
GTA Online krijgt volgende week The Cayo Perico Heist
Sluiten