Noah Korevaar
Noah Korevaar Gaming 4 mrt 2017

GTA V: Gamer creëert bizarre chaos met windmolen en snelweg

GTA V blijft ons verrassen. Gamers blijven de meest bizarre situaties creëren. Deze speler ging een stapje verder en stichtte de ultieme chaos op de digitale snelweg van Los Santos.

GTA V: de ultieme digitale zandbak

Grand Theft Auto is de ultieme zandbak voor elke gamer. Met Los Santos heb je een levendige wereld tot je beschikking, vol uitdagingen en avonturen. Maar bovenal is een woordje zeer belangrijk: vrijheid.

GTA V

Waar andere lineaire games je aan het handje houden, kun je in GTA V al snel de wijde wereld intrekken. Lekker het verhaal negeren, en Los Santos een gezonde dosis chaos toedienen. Elke voorbij rijdende bolide is een potentiële ontsnappingswagen, elke nieuwe straat biedt nieuwe bizarre mogelijkheden. Je gaat je dus niet snel vervelen, simpelweg omdat er zoveel te doen is.

Daarbij helpt het natuurlijk ook niet dat je op weg naar je objectives weer talloze andere afleidingen tegenkomt. De wereld reageert immers ook op jou. De politie zit je (tevergeefs) achterna, de inwoners van Los Santos hebben ook een appeltje met je te schillen en je kan zomaar te grazen worden genomen door een random  wild beest. Welkom in GTA!

Lekker chaos stichten

Het is daarom ook zo verslavend om chaos te stichten in Los Santos. Je hebt vast wel eens geprobeerd om middels explosies een kettingreactie te veroorzaken. Auto’s bij elkaar zetten, benzine erbij, en fikken maar!

GTA V

Deze speler ging een stapje verder. Nou ja, wel vijf stappen. Het lukte hem om een windmolen op de snelweg neer te laten komen. Klein detail: de wieken bleven draaien. Dat leverde een fantastische chaos op waar je als speler een lintje voor verdient. Je kunt de bizarre situatie zelf gade slaan in de onderstaande video.

Het kan nog intenser! Het is namelijk mogelijk om middels virtual reality zelf de wereld van Grand Theft Auto in te stappen. Ligt de game bij jou stof te happen? In dit artikel leggen we je uit waarom GTA V nog helemaal de sh*t is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Twitter

Reageer op artikel:
GTA V: Gamer creëert bizarre chaos met windmolen en snelweg
Sluiten