Win: 5 x 2 tickets voor Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy was één van de vetste superheldenfilms van de afgelopen jaren. Zonder twijfel. Van Guardians of the Galaxy Vol. 2 wordt dan ook veel verwacht. Een film die jij gratis kunt zien in de beste bioscoopzaal van Nederland, Dolby Cinema in de Vue Hilversum.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug. In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de vetste uithoeken van het heelal. Uiteraard in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2.

Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie rondom Peter Quill’s vader te ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Maak kans op 2 tickets voor de voorpremière in Dolby Cinema, Vue Hilversum

Meedoen is simpel. Laat hieronder je naam en emailadres achter en je hoort maandag 24 april 2017 of je hebt gewonnen. De voorpremière in Dolby Cinema, Vue Hilversum (Langgewenst 20 in Hilversum) is op maandag 24 april 2017. Om 19.45 uur word je verwacht, Guardians of the Galaxy Vol. 2 start om 20.30 uur. Enjoy!

De vijf winnaars hebben inmiddels een bericht ontvangen.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Bij meedoen aan de winactie schrijf je je automatisch in voor de WANT nieuwsbrief: elke week het beste van WANT in je inbox.