Daniel Koster
Daniel Koster Culture 20 okt 2016

Maak je klaar voor dé superheldenfilm van 2017: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Eén van de tofste films van 2014 (2014 alweer, wauw) was sowieso ‘Guardians of the Galaxy’! Logisch dat de (superhelden)filmfan al geruime tijd uitkijkt naar het vervolg. Nu is de eerste trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 2 een feit. Nice!

I can’t stop this feeling

Yehes, eindelijk kunnen we ons écht gaan verheugen op het vervolg van Guardians of the Galaxy. Deze zal (obviously) ‘Guardians of the Galaxy Vol. 2’ gaan heten. Marvel zal voor deze film nogmaals alles uit de kast halen. Bekende gezichten komen voorbij. Uiteraard is Chris Pratt weer van de partij, eveneens de prachtige Zoe Saldana, Groot en natuurlijk de hilarische Rocket. Genoeg geluld, check de trailer!

Guardians of the Galaxy Vol. 2

De trailer belooft veel goeds. Ben jij net als wij de dagen aan het aftellen? Dan moet je 27 April 2017 maar eens in je agenda blokken. Dan verschijnt Guardians of the Galaxy Vol. 2 in de Nederlandse bioscoop. Kun je niet zo lang wachten? Gelukkig zijn er nog vele andere films en series die eraan zitten te komen. Wat dacht je van deze zes Netflix-series die nog voor het eind van het jaar zijn te zien?

Reageer op artikel:
Maak je klaar voor dé superheldenfilm van 2017: Guardians of the Galaxy Vol. 2
Sluiten