‘Guerrilla Games is bezig met vervolg op Horizon Zero Dawn’

Horizon Zero Dawn is één van de beste games die je vandaag de dag nog kunt scoren op de PlayStation 4. En als we af moeten gaan op een nieuwe vacature van ontwikkel Guerrilla Games, dan zou het zomaar kunnen dat er een nieuw deel van in de maak is.

In de vacature wordt er gezocht naar een ‘Technical Vegetation Artist‘, wat er op duidt dat er gewerkt wordt aan een game waarin plantjes een belangrijke rol speelt. En laat de eerste Horizon Zero Dawn nu een game zijn geweest met grote omgevingen waarin vegetatie een belangrijke rol speelt.

Een vervolg op Horizon Zero Dawn zou er kunnen komen

Natuurlijk, dit is slechts een gerucht en het zou natuurlijk tien miljard andere kanten op kunnen gaan, maar tegelijkertijd zou het niet heel onlogisch zijn. De persoon die deze nieuwe baan aanneemt is verantwoordelijk voor het maken van boompjes, plantjes en andere begroeiingen om de wereld van de niet nader te noemen game te filmen. Ook wordt in de vacature gemeld dat er binnen het bedrijf met vier verschillende teams wordt gewerkt die verantwoordelijk zijn voor de omgevingen in de wereld van Horizon. Er wordt dus niet over een andere toekomstige game gesproken, waardoor een vervolg op Horizon Zero Dawn voor de hand ligt.

Horizon Zero Dawn bol.com deals

Horizon Zero Dawn is een game die door het bedrijf werd uitgebracht nadat het eerst vele jaren aan de Killzone-serie heeft gewerkt. Die laatste franchise is nu redelijk klaar, waardoor het ook wel in de lijn der verwachtingen ligt dat het bedrijf in de toekomst meer gaat laten zien van de wereld van Horizon Zero Dawn. Zeker gezien de game een succes was. Wereldwijd zijn er namelijk meer dan tien miljoen exemplaren van de game verkocht. Ook is de engine waarop de game draait gebruikt in de game Death Stranding, die eind deze week verschijnt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
‘Guerrilla Games is bezig met vervolg op Horizon Zero Dawn’
Sluiten