Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 12 nov 2017

Haal binnen 2 minuten het meeste uit je Wifi-verbinding met deze 5 tips

Het hebben van een langzame Wifi-verbinding. Ok, het is geen eerste-wereld probleem, maar dat maakt het probleem niet minder irritant. Wat echter goed nieuws is, is dat je je verbinding binnen een paar minuten kunt verbeteren…

Haal meer uit je Wifi-verbinding

Vaak denk je niet zo heel lang na over waar je je router neerzet, maar dit is juist essentieel voor het bewerkstelligen van een goede, snelle Wifi-verbinding. En uiteraard zijn er nog wat andere manieren om een snelle, goede verbinding voor elkaar te krijgen. In onderstaande video wordt dat perfect uitgelegd. Want met deze vijf tips heb je binnen een wip sneller internet. Handig!

De technologie ontwikkelt zich natuurlijk razendsnel. Een Tri-Band Gigabit Router kan je van een betere Wifi-verbinding voorzien dan de router die je van de provider krijgt. Ook al belooft een provider de beste Wifi-verbinding, dit krijgen ze niet in elk huis voor elkaar.

Ook Google wil er alles aan doen dat je in huis geen strubbelingen hebt rondom je Wifi-ontvangst. Met Google Wifi dat ondertussen ook in Nederland beschikbaar is. Hiermee kun je op meerdere locaties in huis een Google Wifi hotspot plaatsen die hetzelfde netwerk uitzendt. Ideaal voor bijvoorbeeld een zolderkamer of voor Wifi in de tuin. Google Wifi is alleen nog vrij duur. Voor een starterspakket met drie hotspots betaal je 319 euro. Dan maar met een aantal simpele tips oplossen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haal binnen 2 minuten het meeste uit je Wifi-verbinding met deze 5 tips
Sluiten