Daniel Koster
Daniel Koster Tech 3 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Haal de bioscoop in huis met de unieke Cardboard Home Cinema

Je kunt allerlei toffe en handige dingen maken van karton. Eén van de meest bekende is Google Cardboard. Met dit apparaat kun je je telefoon omtoveren tot virtual reality ervaring. Nu zijn we een nieuw revolutionair product van karton tegengekomen. Met de Cardboard Home Cinema maak je van je smartphone een thuisbioscoop. Juist, die wil je hebben!

De Cardboard Home Cinema is even briljant als hilarisch

We vinden dit idee briljant en hilarisch. Met simpele instructies heb je ‘m gemakkelijk in een oogwenk in elkaar gezet. Vervolgens moet je je telefoon (of tablet) erop leggen en klaar ben je. Je kunt de hoogte van het apparaat aanpassen zodat het beeld op de perfecte afstand van je ogen is. Een film of serie checken wordt een hele nieuwe, unieke ervaring met deze mobiele thuisbioscoop. De voordelen zijn talrijk. Door het gebruik van karton wordt-ie plat geleverd, is het een goedkoop product en doordat je thuis van een film geniet kun je prima even naar het toilet wanneer dat moet. Dat is in de bioscoop niet mogelijk zonder dat je een deel van de film mist!

Alles wat een bioscoop kent en meer

Aangezien je heerlijk kunt gaan liggen en dan via de Cardboard Home Cinema een spannende film of serie kunt checken is dit apparaat in bepaalde punten een verbetering van de bioscoop te noemen. Mis jij wat publiek om je heen? Ook daar is aan gedacht. Je kunt een silhouet van andere bioscoopbezoekers in de Cinema schuiven zodat je je niet eenzaam voelt. Zeg nou zelf, bij dit bijzondere apparaat is toch overal aan gedacht. En dat enkel voor 33 euro exclusief 23 euro aan verzendkosten! De Cinema werkt voor nu vooral met iDevices, maar is compatibel met smartphones en tablets die dezelfde afmetingen kennen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Haal de bioscoop in huis met de unieke Cardboard Home Cinema
Sluiten