Daniel Koster
Daniel Koster Home 9 jan 2016

Haal het strand in huis met deze prachtige Caribische Lagoon tafel

De Caribische zee is een fantastische plek om tot rust te komen. Het hemelsblauwe water en de spierwitte stranden zijn werkelijk een lust voor het oog. Het is daarom ook niet zo gek dat ontwerper Alexandre Chapelin zich door dit natuurwonder heeft laten inspireren voor de Lagoon tafel.

Lagoon tafel een design-technisch en aardrijkskundig hoogtepuntje

Ontwerper Alexandre Chapelin, werkende bij LA Table, ontwierp de bijzondere Lagoon tafel. Het is in principe een Caribische lagune in de vorm van een tafelblad. Alexandre heeft bij de bouw van de Lagoon tafel enkel van marmer en hars gebruik gemaakt. Het ‘zand’ dat je ziet bestaat uit marmer en de rest is daarna met ‘water’ opgevuld dat van blauwe hars is gemaakt. Waarom de tafel Lagoon heet is natuurlijk al wel te raden.

Momenteel nog een concept

De Lagoon tafel kent drie verschillende varianten, maar zijn momenteel (helaas) nog niet te verkrijgen. De Lagoon tafels zijn namelijk concepten. Wij zijn er echter helemaal weg van en hopen dat ze zo snel mogelijk worden geproduceerd. Jij ook? Dan kun je hier alvast contact opnemen met de ontwerper.

Reageer op artikel:
Haal het strand in huis met deze prachtige Caribische Lagoon tafel
Sluiten