Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 8 feb 2016

Haal met deze fraaie 3D-tapijten de natuur in huis

Tapijten zijn een toffe manier om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Nu kwamen we via Roomed.nl deze prachtige tapijten tegen. De bijzondere ontwerpen brengen de natuur letterlijk je huis in. Wauw!

Prachtige tapijten brengen de natuur je huis in

Je kent ze wel; handgemaakte tapijten in diverse kleuren en patronen die je interieur net extra authenticiteit geven. De ouders (en voorouders) van Alexandra Kehayoglou zijn generaties lang producenten van dergelijke tapijten geweest. Haar Griekse grootouders migreerden en namen deze tapijten in de Ottomaanse-stijl mee naar Argentinië. Na afgestudeerd te zijn in de kunst besloot Alexandra de tapijten anders in te steken. Ze liet haar creatieve geest los. Ze vond de basis van haar creaties in de bossen, Patagonische landschappen en graslanden van Zuid-Amerika. Waar Alexandra ooit het kind van tapijtproducent was heeft zij die kunst nu zelf overgenomen. De uiterst bijzondere 3D-tapijten die het sprookjesbos in je huis halen zijn iets om trots op te zijn. WANT!

Handgemaakt door Alxendra

Elk tapijt wordt afzonderlijk door Alexandra Kehayoglou gemaakt. Ze gebruikt hiervoor de resten van tapijtdraden uit de fabriek van haar ouders. Het in huis halen van een dergelijk creatie gaat helaas wel gepaard met een pittig prijskaartje. Zo worden haar ontwerpen voor bedragen rond de twintigduizend euro verkocht.

Check de tapijten zelf

Vind je de tapijten aan de prijzige kant? Dan is het ook mogelijk om de toffe creaties van Alexandra via haar Instagram te bewonderen. Of je moet zelf zodanig geïnspireerd zijn geraakt dat je zelf de touwtjes in handen neemt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haal met deze fraaie 3D-tapijten de natuur in huis
Sluiten