Marvel blijkt Hugh Jackman weer in beeld te willen brengen

Hoe geweldig de personages uit het Marvel Cinematic Universe ook mogen zijn, voor veel mensen blijft de door Hugh Jackman gespeelde Wolverine toch de favoriet. Het is voor velen van hen dan ook jammer dat deze superheld geen rol meer in de Marvel films heeft.

De geruchten gaan echter dat Marvel Studios plannen heeft om Hugh Jackman op een of andere manier weer terug in beeld te kunnen brengen.

Krijgt Hugh Jackman weer een rol in de Marvel films?

Gezien Marvel eigenaar Disney sinds een tijdje ook in het bezit is van Fox hebben ze nu ook de rechten voor de X-Men personages in handen. Wat tevens betekent dat ze Wolverine in hun producties mogen laten voorkomen.

Het is alleen jammer voor Disney dat vertolker Hugh Jackman al een tijdje geleden afscheid van het personage heeft genomen. Toch gaan er nu geruchten dat Marvel Studios opzoek is naar een manier om Jackman weer in de franchise te schrijven.

Hugh Jackman in Logan
Hugh Jackman in Logan | Afbeelding: 20th Century Fox

Er wordt gezegd dat de komende films toewerken naar de zogeheten ‘Secret Arc’, dat gebaseerd is op een geliefde verhaallijn in de Marvel Comics. Hierin worden naar verluidt meerdere parallelle werelden geïntroduceerd. In een dergelijke setting zou het natuurlijk net wat minder vreemd zijn als Wolverine ineens zou opduiken.

Nieuwe Wolverine

Naast een mogelijke terugkeer van Hugh Jackman gaan er ook geruchten dat Wolverine door een nieuwe acteur gespeeld zal gaan worden. Zo waren er fans die Kingsman acteur Taron Egerton graag in die rol zouden zien.

Er is een tijdje geleden echter ook een petitie gestart om Danny DeVito in de rol van Wolverine te krijgen. Ondanks dat het hier hoogstwaarschijnlijk om een troll-actie gaat zijn er al meer dan 55.000 mensen die deze actie hebben gesteund. De kans is alleen klein dat Marvel hier gehoord aan gaat geven.

Meer nieuwtjes omtrent Marvel zijn te lezen in dit handige overzicht.

WGTC

Reageer op artikel:
Marvel blijkt Hugh Jackman weer in beeld te willen brengen
Sluiten