Haar van schone slaapster wordt door robotstofzuiger opgegeten

Beschik je over een robotstofzuiger of zit je eraan te denken om er één aan te schaffen? Laat dit bericht dan een waarschuwing voor je zijn. Een Zuid-Koreaanse mevrouw is namelijk door een robotstofzuiger flink te grazen genomen. En dat terwijl je denkt dat je er één aanschaft om je woning stofvrij te houden.

De 52-jarige vrouw lag op 3 januari 2015 in haar appartement in Changwon, Zuid-Korea een heerlijke uil op de grond te knappen. Maar op het betreffende tijdstip stond ook ingesteld dat de robotstofzuiger aan het werk moest gaan. Na wat rondjes door het appartement kwam-ie uiteindelijk aan bij de slapende mevrouw en zag het haar van de schone slaapster aan voor een flinke berg stof. En dat moet uiteraard worden opgezogen. Al gauw bleef de stofzuiger vast in het haar zitten en probeerde het tot aan de schedel op te slokken. En dat doet pijn!

Het lukte de vrouw dan ook niet om haarzelf te bevrijden van dit kleine monster dus belde ze de Zuid-Koreaanse spoedeisende hulp. Uiteindelijk werd ze door ambulancepersoneel van de stofzuiger bevrijd en kwam ze er met een paar kleine verwondingen vanaf. Gelukkig maar!

De kans is overigens groter dat dit voorgeval voornamelijk in Aziatische landen zal voorkomen waar meer mensen op schone vloeren chillen, eten en slapen. Maar toch ben je gewaarschuwd als je over een stofzuigrobot beschikt.

Reageer op artikel:
Haar van schone slaapster wordt door robotstofzuiger opgegeten
Sluiten