Hacksaw Ridge gratis te bekijken op Pathé Thuis

In deze crisis waar we ons in bevinden, probeert Pathé Thuis ons te vermaken door elke dag een gratis film te geven. Eerlijk is eerlijk, het aanbod is tot nu toe niet heel erg sterk. De actie is bijna een week of twee bezig en in het aanbod zijn er iets van twee of drie films die echt de moeite waard zijn. Gelukkig is er vandaag wel weer een boeiende film.

Want vandaag kun je de film Hacksaw Ridge gratis bekijken op Pathé Thuis. Het enige wat je daarvoor moet doen is naar de website te gaan, daar je aan te melden (wat gratis is) en vervolgens een speciale code invullen.

Hacksaw Ridge op Pathé Thuis

Om van deze film gratis te genieten, dan ga je nu naar de speciale actiepagina van Pathé Thuis, hier, en daar vul je dan de actiecode ridgekado in en dan kun je genieten van de film Hacksaw Ridge. Deze film kwam in 2016 uit en is goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes heeft de film een score van 85 procent, wat dus best wel netjes is. Het is een film die gebaseerd op een waargebeurd verhaal tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarin draait het om Desmond Doss, een rol die gespeeld wordt door Andrew Garfield.

Doss was in de Tweede Wereldoorlog gestuurd naar het Japanse eiland Okinawa om daar te vechten tegen de Japanners. Hoewel hij van mening was dat de oorlog gevochten moest worden, wilde hij geen medemensen doden, waardoor hij geen wapen gebruikte. Als een dokter in het leger lukte het hem om 75 medesoldaten van de dood te redden zonder een kogel af te vuren. Daarvoor zette hij zijn leven meer dan eens op het leven om anderen te redden. Voor zijn prestaties werd hij beloond met de Congressional Medal of Honor. Naast Garfield zien we in de film rollen weggelegd voor acteurs en actrices als Teressa Palmer, Hugo Weaving en Vince Vaughn. Een ideale film om met het koudere weer naar Pathé Thuis te gaan kijken dus. Wil je weten welke films je gemist hebt? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Hacksaw Ridge gratis te bekijken op Pathé Thuis
Sluiten