Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 12 sep 2018

Deze Carbon editie van de OnePlus 6 is bizar duur

OnePlus staat bekend om het produceren van flagship killers, die komen met premium specificaties maar met een veel vriendelijker prijskaartje dan de andere vlaggenschepen van bijvoorbeeld Samsung, Apple en LG. Waar de prijs van veel vlaggenschepen tegenwoordig richting de 1000 euro gaat, kun je de OnePlus 6 kopen voor rond de 500 euro. Maar om te laten zien dat ze aan de andere kant toch ook echt wel uit de voeten kunnen met luxe, komt OnePlus binnenkort met de Hadoro OnePlus 6 Carbon en vergeten ze even hun schappelijke prijs strategie.

OnePlus 6 van koolstofvezel

Met de Hadoro OnePlus 6 Carbon gaat OnePlus de hele andere kant op en komen ze met een toestel dat zelfs veel duurder is dan de andere vlaggenschepen. Voor het maken van de speciale versie hebben ze samengewerkt met Hadoro Paris. Het toestel is gemaakt van wervelend AERO Damascus Carbon. Om het materiaal te produceren zijn 36 lagen koolstofvezel samen met aluminium, dat ook voor vliegtuigen wordt gebruikt, met elkaar verweven.

Hadoro OnePlus 6 Carbon

Gegraveerd met lichtgevend logo

Uniek aan de OnePlus 6 Carbon is dat geen enkel toestel uit de serie hetzelfde is en je dus altijd rondloopt met een unieke uitvoering. Om de smartphone verder te personaliseren, kun je ook nog je naam laten graveren aan de zijkant. Om het geheel verder extra spectaculair te maken krijg je aan de achterkant ook nog een lichtgevend logo, dat je kunt bewonderen vanachter saffierglas.

Hadoro OnePlus 6 Carbon

En de prijs?

Helaas komt deze spectaculaire uitvoering ook met een spectaculair hoge prijs. Voor de Hadoro OnePlus 6 Carbon mag je namelijk maar liefst 2.700 euro afrekenen. Maar als je het ervoor over hebt, kun je het toestel preorderen op de Hadoro website en wordt hij binnen tien dagen naar je verstuurd. De verzendkosten hoef je niet te betalen, maar dat mag ook wel voor die prijs.

Inmiddels is het ook alweer bijna tijd voor de OnePlus 6T. Als het goed is wordt deze op 17 oktober officieel onthuld, maar nog voor de lancering heeft een winkel hem per ongeluk al op de site gezet om te preorderen.

Stuff

Reageer op artikel:
Deze Carbon editie van de OnePlus 6 is bizar duur
Sluiten