Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 sep 2019

Halleluja! Dit zijn de eerste gameplay-beelden van The Last of Us Part 2

Vorige week kregen we een fijne nieuwe trailer van The Last of Us Part 2 en tegelijkertijd daarmee werd ook bekendgemaakt dat de game op 21 februari op de PlayStation 4 uit zou komen. Daarmee hebben we gelijk één van de betere games van 2020 te pakken. Maar het was wel weer alleen een trailer. Terwijl we toch ook graag zouden willen zien hoe de game er in het echt uit ziet. Gelukkig was er met de nieuwe trailer ook evenement waar genodigden de game konden spelen. En daar zijn nu gameplaybeelden van verschenen.

The Last of Us Part 2 gameplay

In The Last of Us Part 2 gameplay zien we verschillende elementen. Je speelt de game voor een groot gedeelte met Ellie, die heeft geleerd om sneaky te werk te gaan. Stealth speelt zodoende nog altijd een belangrijk element in de game. Wanneer je vijanden wilt uitschakelen, dan doe je dat het beste wanneer je stilletjes te werk gaat. Je pijl en boog is wat dat betreft een trouwe compagnon. Zeker wanneer je een menselijke vijand pakt die zich alleen bevindt en deze met een headshot uitschakelt, dan voorkom je problemen. Bekijk de gameplay hieronder.

Daarnaast zien we ook dat je nog altijd objecten uit de omgeving kunt pakken en naar de richting van de vijanden gooien om ze op die manier af te leiden. Vanuit die positie is het dan weer mogelijk om ze van achteren te verrassen. Verder zien we ook dat je met ene druk op de knop kunt zien waar vijanden zich bevinden en hoe groot het risico is dat ze je pakken. Het geeft al met al een uitstekend beeld van wat er straks mogelijk is.

Naast de nieuwe gameplayvideo hebben we ook een lading aan screenshots van de game. Deze kun je hieronder bekijken. Wil je de game pre-orderen, dan kan dat hier. En als je meer wilt lezen over gaming, dan hebben we hier een handige overzichtspagina.

The Last of Us Part 2
Ellie op haar paard (Afbeelding: Sony)
(Bron: PlayStation)
(Bron: PlayStation)
(Bron: PlayStation)
(Bron: PlayStation) (Afbeelding: Sony)
(Bron: PlayStation)
(Bron: PlayStation) (Afbeelding: PlayStation)
(Bron: PlayStation)
(Bron: PlayStation)
(Bron: PlayStation) (Bron: PlayStation)
Reageer op artikel:
Halleluja! Dit zijn de eerste gameplay-beelden van The Last of Us Part 2
Sluiten