Halo-fans opgelet: Halo 5 Guardians is dit weekend gratis te spelen

Jelle van Es 12 jan 2018 Gaming

Als jij in het bezit bent van een Xbox One en een actief Xbox Live Gold-abonnement hebt, dan hebben we goed nieuws. Dit weekend kun je dan aan de slag met Halo 5 Guardians, zonder dat je er een euro voor hoeft neer te leggen.

Halo 5, zei iemand daar gratis??

Halo 5: Guardians is namelijk vanaf nu tot en met zondag 14 januari volledig gratis te spelen. En dan hebben we het over de volledige ervaring. Dat betekent dat je de volledige singleplayermodus kunt gaan uitspelen. Alleen of met vrienden. Dat laatste kun je thuis op de bank doen, maar het is ook mogelijk om de game online met andere vrienden te spelen. Ook de multiplayermodus van Halo 5, Guardians, is volledig beschikbaar. Dat betekent dat je alle modi kunt spelen, waaronder de zeer toffe Warzone.

Wij hebben de meeste tijd in de multiplayermodus van Halo 5 doorgebracht. Je zou het kunnen zien als Halo’s antwoord op Battlefield. Het is in deze modus vaak zaak om de verschillende punten in de game onder controle te brengen, om vervolgens genoeg punten te scoren en toegang te krijgen tot de vijandige basis. Daar kun je dan de core slopen.

Wie goed speelt, verdient punten. Daarmee kan de basis van het team waar de speler voor uitkomt betere wapens en voertuigen kopen. Zodoende kunnen goede spelers binnen een mum van tijd plaats nemen in een Scorpion-tank om daar volledig mee los te gaan. En dat is echt nice!

Halo 5 Guardians
Mocht je Halo 5: Guardians dus nooit eerder gespeeld, dan is dit het moment om daar echt mee te beginnen. Als je na dit weekend besluit dat de game wel iets voor jou is, dan kun je de titel met 20 procent korting scoren. In dat geval neem je alle progressie die je hebt geboekt mee naar de gekochte game. Beter!

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze gamingpagina hier.

Reageer op artikel:
Halo-fans opgelet: Halo 5 Guardians is dit weekend gratis te spelen
Sluiten