Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Halo Infinite-gameplay is om je vingers bij af te likken

We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag kregen we tijdens de Xbox Showcase eindelijk gameplay te zien van Halo Infinite. En daarbij was Microsoft niet zuinig met het tonen van gameplay.

In Halo Infinite lijk je het op te nemen tegen de Banished, die zich hebben afgesplitst van de Covenant. Op die manier heb je wel veel bekende vijanden, maar dan in een ander jasje.

Halo Infinite-gameplay

In Halo Infinite krijg je andermaal de controle over de Master Chief. Deze keer wordt hij bijgestaan door een op dit moment nog onbekend menselijk personage, dat hem lijkt te hebben gered uit een oneindige cryo-sleep. Dat zagen we in de eerste trailer die voor Halo Infinite werd uitgebracht. Maar dat is alweer een tijdje geleden. Geniet hieronder van de uitgebreide trailer van de game, die echt dik de moeite waard is.

In Halo Infinite heb je de mogelijkheid om meer zelf te bepalen hoe je de game speelt. De ring waarop je je bevindt is groter dan de Halo-ringen van de voorgaande games. Na afloop van de trailer zagen we hoe je een map kon openen en daarin kon bepalen waar je naar toe wilde reizen. Op die manier heb ik het idee dat dit een game gaat zijn die ook wat meer open-wereld elementen kent.

Fijne muziek

Tegelijkertijd biedt de gameplay trailer ook een aantal elementen die het typisch Halo maken. Ten eerste viel gelijk de bombastiche soundtrack van Halo Infinite me op en had ik na afloop van de trailer eigenlijk gelijk zin om de soundtrack op te zoeken, maar die zal er voorlopig nog niet zijn. Daarnaast zijn de verschillende geluidseffecten van de game herkenbaar. Wat mij betreft is dit straks een hele goede reden om de Xbox Series X in huis te halen, hoewel de game ook verschijnt voor de Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Halo Infinite-gameplay is om je vingers bij af te likken
Sluiten