Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 3 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Halo Infinite multiplayer wordt gratis om te spelen

Wanneer de Xbox Series X eind dit jaar uitkomt, zijn er heel wat redenen om hem in huis te halen. Op het gebied van games is Halo Infinite de belangrijkste titel. En wanneer je dol bent op multiplayer-games, dan hebben we goed nieuws.

Voordat het afgelopen weekend begon, liet het Twitter-account van Halo Infinite namelijk weten dat de multiplayer van de game straks free-to-play wordt. Dat betekent dat iedereen dat kan beleven, of je nou de game koopt of niet.

Halo Infinite Multiplayer wordt free-to-play

Er werd met enthousiasme gereageerd op het bericht dat de multiplayer van Halo Infinite gratis wordt. Hoe de vork precies in de steel steekt, dat is momenteel nog niet bekend. Zo weten we niet of je bepaalde voordelen krijgt wanneer je de basisgame in huis haalt of dat de multiplayer echt een los onderdeel gaat zijn. Het zou kunnen dat het net zoiets gaat worden als Call of Duty: Warzone nu is. Dat je dus wel een volledige multiplayer-ervaring krijgt zonder beperkingen. En dat wanneer je het wilt, er geld in uitgeeft om bepaalde skins en andere elementen vrij te spelen.

We krijgen dus binnenkort meer informatie over hoe ontwikkelaar 343 Studios de multiplayer van Halo Infinite gaat neerzetten. Wat we wel weten, is dat de singleplayer van de game groots gaat worden. Het is de bedoeling dat het de grootste game in de serie wordt.

Vrijheid, blijheid

Zo lijkt het er op dat Halo Infinite een game gaat worden waarbij je kunt gaan en staan waar je wilt. Dat je zeg maar een duidelijk hoofdverhaal volgt, maar dat er ook genoeg punten in de wereld zijn die jou lokken om te gaan verkennen, waardoor het wellicht een Skyrim-sausje gaat krijgen. Wil je meer lezen over de game? Lees dan zeker dit bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Halo Infinite multiplayer wordt gratis om te spelen
Sluiten