Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 okt 2020

Halo: The Master Chief Collection draait met 120FPS op de Xbox Series X

Op 10 november verschijnt de Xbox Series X en krijgen we te zien wat de nieuwe generatie aan spelcomputers te bieden heeft. Het enige nadeel van de console? Bij de lancering zijn er niet echt veel games die gelijk kunt scoren.

In eerste instantie krijg je te maken met games die ook beschikbaar zijn op de Xbox One X. Maar gelukkig zullen bepaalde oudere games voorzien worden van updates voor de Xbox Series X, waaronder Halo: The Master Chief Collection.

Halo: The Master Chief Collection net wat mooier op de Xbox Series X

Halo: The Master Chief Collection is het ultieme compilatiepakket van de Halo-reeks, waar je de grootste avonturen van The Master Chief kunt beleven. Het pakket zit al een tijdje in de Xbox Game Pass, waardoor je de game makkelijk binnen kunt halen en er mee los kunt gaan. Daarbij kun je nu alvast beginnen en dan straks op de Xbox Series X er nog meer van genieten. Want voor die spelcomputer worden een aantal updates doorgevoerd, waardoor het totaalpakket nog beter wordt. De onderstaande tweet wist dat aan te kondigen.

De belangrijkste verandering van Halo: The Master Chief Collection voor de Xbox Series X is dat hij straks gaat draaien op 120FPS. Op die manier loopt het lekker soepel. Een andere belangrijke verbetering is dat de splitscreen-modus een stuk beter gaat werken, waardoor het leuker wordt om samen met vrienden te gamen. Uiteraard wordt de game ook opgeschaald, waardoor je hem in een 4K-resolutie kunt bewonderen.

Reden genoeg om hem te spelen

Hoewel Halo: The Master Chief Collection bestaat uit redelijke oude games, is het nog altijd een interessante compilatie om mee los te gaan. Wil je meer lezen over dit pakket? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Halo: The Master Chief Collection draait met 120FPS op de Xbox Series X
Sluiten