Halo Wars 1 en 2 dit weekend gratis voor Xbox Live Gold-leden

Het weekend is begonnen en wellicht dat je nog geen plannen hebt. Wie in het bezit is van een Xbox One en daarbij een actief Xbox Live Gold-abonnement heeft, heeft vanuit Microsoft in elk geval een voorstel om het weekend door te brengen. Je kunt dit weekend namelijk gratis aan de slag gaan met twee Halo Wars-avonturen om op die manier lekker strategisch aan de slag te gaan.

Halo Wars gratis te spelen

Het gaat om de games Halo Wars: Definitive Edition en Halo Wars 2. Die eerste game kwam destijds uit op de Xbox 360 en kreeg later een herrelease op de Xbox One met alle uitbreidingen en toegevoegde content. Halo Wars 2 is een game die oorspronkelijk voor de Xbox One verscheen. In beide games heb je zowel een single- als een multiplayeravontuur. Het zijn zogenaamde RTS-games, waardoor je vaak een basis hebt van daaruit moet proberen om nieuwe eenheden te maken en daarmee strategisch je vijanden te overrompelen.

Tijdens het weekend is alle content beschikbaar. Als je een beetje haast maakt, betekent dat je in het weekend alles uit kunt spelen. Mocht je daar niet genoeg tijd voor hebben, dan kun je de game na dit weekend met een korting van vijftig procent scoren. Voortgang die je geboekt hebt, gaat dan automatisch mee, dus je hoeft niet opnieuw te beginnen.

Halo Warse

Het gratis weekend loopt tot en met maandagochtend 8:59. Dus haal het nu in huis en ga lekker los.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Halo Wars 1 en 2 dit weekend gratis voor Xbox Live Gold-leden
Sluiten