Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 20 feb 2018

Han Solo anime short van fan ziet er beter uit dan Star Wars film

Fans zijn niet al te positief over de eerste teaser trailer voor Solo: A Star Wars Story. De standalone film was controversieel vanaf het begin. Het verhaal gaat over een jonge Han Solo, wat betekent dat Harrison Ford de rol niet kan vertolken. Het recasten van het iconische personage is bij diehard fans uit den boze, maar toch gaat het gebeuren. De een vind het allemaal wel meevallen na het zien van de trailer, de ander houdt voet bij stuk.

Solo: A Star Wars Story anime short

Hoe dan ook zullen we de uiteindelijke film moeten afwachten. Wie weet valt het allemaal reuze mee. Disney kan het in de ogen van fans van het eerste uur al bijna niet goed doen. In de tussentijd kunnen we ons vermaken met een aangename verrassing. Een fan die zichzelf online Daz Tibbles noemt heeft een korte anime trailer voor de film gedeeld. In slechts vier dagen heeft hij de Japanse animatiestijl toegepast op de scene die we kennen uit de Super Bowl trailer. Slechts vier dagen!

Solo: A Star Wars Story Anime Short

Het resultaat is een kort doch indrukwekkend filmpje. In slechts veertig seconden wordt de persoonlijkheid van Han Solo perfect naar voren gebracht. De duivelse glimlach op zijn gezicht, terwijl hij zijn speeder de Stormtroopers ontvlucht. Heerlijk! Vervolgens sluit de teaser trailer af met de Japanse titel van Solo: A Star Wars Story. Helaas blijft het waarschijnlijk bij dit korte fan-projectje.

Overigens is dit niet de eerste keer dat Star Wars in een anime of manga-jasje wordt gegoten. Een paar jaar geleden kregen we nog indrukwekkendere TIE Fighter short te zien, die je hieronder kunt checken. Ook zijn vier Star Wars films in Manga-vorm geadapteerd. Dat zijn Japanse comics, die je ook in het Engels kunt vinden.

Check ook ons lijstje met de tofste Star Wars-cadeautjes. Of bewonder de grootste LEGO-set ooit, de Millennium Falcon.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Han Solo anime short van fan ziet er beter uit dan Star Wars film
Sluiten