Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 14/04/2020

Handig voor thuiswerken: Ivacy VPN met bijna 90 procent korting

Het gebruik van een VPN was tot voor kort iets dat meer bedoeld was voor de tech-mensen van deze wereld. Op werk is het vaak wel goed geregeld, waardoor je veilig gebruik kunt maken van het internet. Maar nu je thuis zit, is het zeker handig om er gebruik van te maken. Zeker nu een partij als Ivacy een korting van bijna 90 procent geeft.

Het hebben van een VPN heeft verschillende voordelen, zoals je in dit artikel kunt lezen. De belangrijkste op dit moment zit hem in het feit dat je je netwerk beveiligt en het voor buitenstaanders moeilijker maakt om tot je gegevens te komen. Maar dat is slechts één van de voordelen.

Ivacy VPN geeft korting

Wanneer het op het bekijken van content aankomt, kan een VPN ook in je voordeel werken. Zo kan het zijn dat je bepaalde content niet kan zien op Netflix, omdat je simpelweg in een ander land woont. Door het gebruik van een VPN is dat niet meer het geval. Zeker wanneer je een liefhebber bent van bijvoorbeeld anime, dan heeft het soms zin om gebruik te maken van de Japanse Netflix, waar vaak wel gewoon Engelse ondertiteling op zit. Kortom, het is gewoon handig.

Ivacy VPN
Ivacy (Afbeelding: Ivacy)

Normaal gesproken betaal je iets van 9,99 dollar per maand wanneer je gebruik wilt maken met Ivacy VPN. Maar als je echt er in gelooft en het wilt proberen, dan kun je nu gebruik maken van een tijdelijke actie die zo’n vijf dagen loopt. In die periode sluit je een vijf jaar plan af voor een bedrag van 69,99 dollar. Normaal gesproken zou je voor zo’n periode 597 dollar betalen. Bovendien kun je nog gebruik maken van de kortingscode Ivacy20, waarmee je nog twintig procent korting pakt en er nu 55,99 dollar voor betaald. Met een beetje fantasie zou je zelfs nog kunnen kijken of je dat bedrag dan kunt deciaren bij de baas en profiteer je er dubbel van.

Reageer op artikel:
Handig voor thuiswerken: Ivacy VPN met bijna 90 procent korting
Sluiten