Daniel Koster
Daniel Koster 1 feb 2016

Handige tassen die aan de wensen van de hippe, werkende mens voldoen

Als jij elke dag beladen met je mobiele apparaten en andere werkspullen naar kantoor gaat is het wel zo fijn dat je een middel hebt om deze spullen te vervoeren. Kortom: je hebt een goede tas nodig dus. Echter heeft elk werkend mens weer iets anders dat ‘ie van een tas verwacht. Vandaar dat wij verschillende soorten tassen voor je hebben uitgezocht zodat jij je ultieme tas kunt vinden!

Een tas voor het sportieve werkpaard

Wij vinden het bij WANT heerlijk om de ochtend te beginnen met een goede workout. De sportschool zit op weg naar werk, dus je kunt dan meteen door. Het enige nadeel is dat je dan allerlei sportspullen bij je hebt. Dat is bij deze tas geen nadeel, want je kunt ze gemakkelijk kwijt en ondervindt zo geen hinder aan de extra spullen die je de gehele dag bij je hebt. Ideaal!

Een ijzersterke tas die ook nog je mobiele apparaten oplaadt

Ben je veel onderweg of vergeet je wel eens je mobiele apparaten op te laden? Dan zit je altijd net zonder als je iets belangrijks moet doen of de weg kwijt bent bijvoorbeeld. Vandaar dat de Soot, een tas die van zwaar vinyl en stevig nylon is gemaakt, zo’n uitkomst is. De tas is niet kapot te krijgen én kan je mobiele apparaten opladen. Yes!

De werker die stijlvol voor de dag moet komen

De lederen Ruck Sack is één van de tofste tassen die wij ooit hebben gezien. De tas is met de hand gemaakt en je kunt er al je essentials in kwijt. Er gaat wel een flink prijskaartje met de tas gemoeid maar goed, wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Dé tas voor diegene die niet zo handig is

Iedereen kent wel een kluns. Zo iemand die altijd zijn spullen laat vallen. Voor diegene is de Solid Gray Backpack een uitkomst. De tas weegt slechts 1150 gram, maar aangezien-ie een harde buitenkant kent beschermt de backpack al jouw gadgets. Met een gerust hart je laptop en andere spullen vervoeren, check!

Een stijlvolle tas met allerlei toffe tweaks

Ben jij simpelweg op zoek naar een fraaie tas die de nieuwste, slimste innovaties kent? Dan is de North Face Access Pack een goede optie. De tas kent allerlei handige oplossingen waardoor je binnen een oogwenk bij al je vakken kunt. Door een slim ontwerp beschermt-ie al je gadgets ook nog eens. Check ‘m hier.

Altijd maar je tas van je rug aan het doen omdat je er iets uit moet halen? Niet meer!

Je merkt pas dat de rugtas een gebrek kent als je veel onderweg bent en dan vaak wat uit je tas moet halen. Je bent de hele tijd bezig met de tas van je rug halen, ‘m voor je houden om er wat uit te pakken en de tas vervolgens weer op je rug te doen. Vandaar dat dit innovatieve ontwerp zo tof is!

Bonus: de meest stijlvolle tas voor naar je werk

Je moet je zaakjes altijd op een veilige manier vervoeren. Deze tas is de meest veilige manier. Door de vorm van de tas zal niemand het in zijn hoofd halen om ‘m te stelen. De tas is daarnaast van sterk materiaal gemaakt en zit comfortabel op je rug. Wat wil je nog meer van een tas?

Reageer op artikel:
Handige tassen die aan de wensen van de hippe, werkende mens voldoen
Sluiten