1,6 miljoen handtekeningen om Amber Heard uit Aquaman 2 te krijgen

Amber Heard is niet geliefd bij de fans van Johnny Depp. Ze willen dat ze zo snel mogelijk uit de nieuwe Aquaman-film verdwijnt.

Amber Heard is niet populair bij de fans van Johnny Depp. De actrice is de ex van Depp en de twee zijn een flinke juridische strijd verwikkeld. Heard beschuldigde in een interview in The Sun Depp ervan dat zij door hem is mishandeld. De krant noemde de acteur vervolgens een ‘vrouwenmepper’.

Johnny Depp vs. Amber Heard

Depp pikte dat niet en spande een zaak aan tegen haar en de Britse tabloid The Sun. Hij beschuldigde de twee van smaad. Doordat Depp de zaak verloor vroeg filmmaatschappij Warner Bros. de acteur om afstand te doen van de rol van Grindewald in de Fantastic Beasts-franchise. Dat heeft hij geaccepteerd en hij krijgt zijn salaris gewoon uitbetaald. Dat is 10 miljoen dollar. Zijn vervanger is de Deense acteur Mads Mikkelsen.

Boze fans willen actie van Warner Bros.

Fans zijn woest en vinden dat Amber Heard zijn carrière aan het verwoesten is. Zij willen nu ook dat Warner Bros. tegen Heard gaat optreden. Een petitie die jaren geleden is gestart om de actrice uit Aquaman 2 te krijgen, heeft daardoor een nieuw leven gekregen. Ruim 1,6 miljoen mensen hebben de petitie al ondertekend en door de aanhoudende publiciteit zal dit cijfer nog verder oplopen.

“Mannen zijn net zoals vrouwen ook slachtoffer van huiselijk geweld. Dit moet erkend worden en er moet actie ondernomen worden,” is te lezen in de petitie die online staat. Het doel is overigens nog niet gehaald, want dat staat nu op 3 miljoen.

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Warner Bros. Heard snel uit de film gaat halen. Volgens de planning moet de film op 16 december 2022 in de bioscoop verschijnen. Naast Heard spelen ook Jason Momoa, Patrick Wilson en Yahya Abdul-Mateen II in de film.

Reageer op artikel:
1,6 miljoen handtekeningen om Amber Heard uit Aquaman 2 te krijgen
Sluiten