Daniel Koster
Daniel Koster 17 nov 2016

In deze hangmat-drone kun je zelfs luieren tijdens het uitlaten van je hond

Oké, normaliter besteden wij geen aandacht aan reclames. Maar eens in de zoveel tijd komt er eentje voorbij waar we écht om moeten lachen. En dat is zeker het geval bij de volgende reclame. Lekker bezig guys!

Ultiem chillen

Ideaal voor nu én later

Uiteindelijk gaan we allemaal met pensioen. Vandaar dat we daar al jaren voor sparen. Maar de onderstaande meneer bereidt zich ook nog op een andere manier voor op zijn welverdiende rustige jaren. Je wilt er dan namelijk ook chill bijliggen. Dat je heerlijk van je grote vakantie kunt genieten. In een hangmat-drone, duh:

Geniaal dit, toch? Dat komt vooral door de beste man. Van hoe ‘ie emotioneel raakt bij de gedachte aan de eerste lift off moesten wij al lachen. En dan die voorbeelden van wanneer de drone handig is. Heerlijk je hond uitlaten, vissen of een wedstrijdje fluiten. Briljant!

Deze hangmat-drone slaat spijkers met koppen

Op deze manier kijken wij ook wel uit naar ons pensioen, terwijl we nog wel even te gaan hebben. Je weet maar nooit, misschien is de hangmat-drone dan echt een feit. In ieder geval kunnen drones al heel wat. Wij vlogen laatst nog vanuit de virtuele cockpit met drones, dat was vet!

Reageer op artikel:
In deze hangmat-drone kun je zelfs luieren tijdens het uitlaten van je hond
Sluiten