Daniel Koster
Daniel Koster 22 sep 2016

WANT: een tent, hangmat, slaapzak én luchtbed in één

Wat heb je nou écht nodig als je gaat kamperen? Een tent! En een slaapzak en een luchtbed. Ook is een hangmat voor die ultimate chillings mooi meegenomen. Dat is alleen wel flink sjouwen. Tenminste, dat zou je denken!

Een hangmat, tent, slaapzak én luchtbed, wat wil je nog meer?

Maak kennis met de Crua Hybrid. Dit is dé tent voor diegene die zonder zorgen de wijde natuur in wil trekken. Het gehele bundeltje weegt een slechts drie kilo en is gemakkelijk te vervoeren. Je kunt ‘m namelijk oprollen na gebruik.

Heb jij de ultieme kampeerspot gevonden? Dan kun je ‘m uitrollen en is-ie binnen een mum van tijd opgezet. De tent heeft een geïsoleerd luchtbed en is ook van een warme slaapzak voorzien. Maar de Crua is meer dan een tent. Je kunt ‘m ook tussen twee bomen boven de grond ophangen. Yes, we hebben het over een hangmat. Wat wil je nog meer?

Lang niet gek

Wacht, er is nóg meer! De tent is modulair. Ga jij er met iemand anders op uit die ook een Crua heeft? Dan kun je de tenten aan elkaar vast ritsen en heb je zo een gezamenlijke, grotere tent. Wel zo gezellig natuurlijk. Het nadeel is alleen wel dat de tent niet super ruim is. Je kunt er net je kont in keren. Maar ja, als je op zoek bent naar een ruime, luxe kamer, dan moet je maar thuis blijven of een hotelkamer boeken. Tenten zijn sowieso niet de meest ruime apparaten of en als ze dat wel zijn daardoor super log om te vervoeren. Wij zijn om! Jij?

Je kunt de tent hier voor een goede 240 euro op de kop tikken. Op zoek naar iets anders? Wat dacht je van de kartonnen KarTent, de modulaire tent van POD of het kamperen in luxe in de ArchiGlam?

Reageer op artikel:
WANT: een tent, hangmat, slaapzak én luchtbed in één
Sluiten