Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 14 feb 2019

Lijkt de film Happy Death Day 2U je iets? Wij hebben vrijkaarten

Happy Death Day 2U is het vervolg op de film Happy Death Day, die eind 2017 uitkwam. Het was een zeer aardige horrorfilm, die nu dus een mooi vervolg heeft. Ideaal om lekker bij weg te duiken als het te spannend wordt. En wat is er nou mooier dan dat je gratis naar de film kunt gaan? Niet veel denken we zo. Daarom hebben we een viertal mooie filmpakketten van Happy Death Day 2U in de aanbieding.

Win vrijkaarten en meer van Happy Death Day 2U

We hebben vier setjes beschikbaar. Elke set bestaat uit een tweetal vrijkaarten voor de film, zodat je samen met een vriend of vriendin lekker kunt gaan griezelen. Daar gooien we ook nog een hoodie bij en een set aan touch screen handschoenen. Op die manier blijf je met het eventuele koude weer lekker warm.

Happy Death Day 2U

Over Happy Death Day 2U

Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Wederom geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon. Happy Death Day 2U draait sinds 14 februari in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Lijkt het je wat om kans te maken op deze prijzen? Dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op de prijzen. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen ook daadwerkelijk op kunnen sturen. Alvast veel succes toegewenst!

Happy Death Day 2U

Wil je meer lezen over alles op het gebied van films? Dan hebben we hier tot slot nog een handig overzicht met al onze artikelen.

Reageer op artikel:
Lijkt de film Happy Death Day 2U je iets? Wij hebben vrijkaarten
Sluiten