Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 16 jun 2016

Happy vaderdag! Deze items maken iedere pa blij

Natuurlijk is iedere vader op vaderdag enorm blij met een stropdas, tekening of setje schroevendraaiers. Het gaat immers om het idee, toch? Ben je van mening dat je pa iets bijzonders verdient (of mag je zelf je vaderdagcadeau uitzoeken, geluksvogel!) dan check je hier wat toffe, praktische en stijlvolle suggesties. Een stukje inspiratie naar de mensen toe!

Sharp shirts met de T-shirt-folder

Als kersverse vader kom je chronisch tijd tekort! Wasjes draaien, kleding opvouwen, schoonmaken; je doet op een dag meer dan je ooit voor mogelijk hield. Alles wat deze klusjes een klein beetje versimpelt, grijp je met beide handen aan. Dankzij bijvoorbeeld dit apparaat is het strijken én opvouwen van kleren verleden tijd. Jammer dat-ie nog niet op de markt is. Daarom zoeken we het iets dichter bij huis.

De T-shirt-folder maakt het opvouwen van je shirts een eitje. Gemaakt van stevig karton, met diepe vouwnaden voor een strak resultaat. Met een beetje oefening werk je vliegensvlug én zien je shirts er onberispelijk uit. Hier vind je een mooi voorbeeld. Als je kind al wat ouder is, dan vind je hier instructies om er eentje te maken. Da’s persoonlijker en leuker!

Brouwerij Papa

Na een lange dag is een koud biertje een uitstekende manier om even een momentje voor jezelf te hebben. De koters liggen op bed, waarna het inschenken van je pilsje bijna een ritueel karakter krijgt. Veel tijd heeft een jonge vader niet, dus de meeste hobby’s moeten even in de ijskast.

Behalve als je graag je eigen biertje brouwt! Je bent er ñ behalve het wachten ñ niet veel tijd aan kwijt. Daarnaast geniet je ís avonds van een biertje dat je zÈlf gecreÎerd hebt. Bestaat er iets mooier dan dat? Nou ja, je kind natuurlijk, maar dat heb je ÛÛk zelf gemaakt!
Basic brouwpakketten vind je bijvoorbeeld hier, maar ze hebben het tegenwoordig zelfs bij de HEMA voor veertig piek.

F*cking Sterke Koffie

Kinderen zijn fantastisch, maar ze hebben een natuurtalent om papa’s nachtrust duchtig te vernietigen (ja, ma rust ook, maar moederdag is al geweest, tough luck!). Soms voldoet een normale kop koffie simpelweg niet meer. Dan wordt het tijd voor F*cking. Strong. Coffee. Ook goed te combineren met één van deze machtige koffiegadgets.

Prachtige whiskyglazen

Een goede whisky drink je het liefst uit een mooi glas. Whiskyglazen zijn er in alle soorten en maten, en je kunt het qua prijs zo gek maken als je zelf wilt. Mooi cadeau, dat normaal gesproken lang mee gaat. De aanwezigheid van jonge kids in een huishouden vergroot de kans op brokken natuurlijk wel. Hier vind je wat whiskyglazen die wij erg tof vonden, in verschillende prijscategorieën.

Wil je er een fles whisky bij doen, maar heb je geen idee waar je op moet letten, dan check je hier alle basics.

Vette rugtassen voor de hippe pa

Of je nou lekker gaat kamperen, of misschien luiers mee moet slepen, een mooie stevige tas is altijd praktisch. Hier vind je een aantal gave voorbeelden waar je pa vast mee uit de voeten kan!

Als geld geen rol speelt, dan is deze classy Vinta-rugzak onze favoriet. Hier kunnen jullie wel mee uit de voeten toch? Fijne vaderdag!

Reageer op artikel:
Happy vaderdag! Deze items maken iedere pa blij
Sluiten