Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 30 aug 2018

Happytime Murders pop geeft commentaar op trailer Die Hard

Zoals jullie misschien wel gelezen hebben draait er momenteel een film over poppen in de bioscoop. In tegenstelling tot de vrolijk figuurtjes uit The Muppets houden deze poppen zich bezig met drank, drugs, geweld en prostituee. Toch blijken ze ook interesse te hebben in filmklassiekers, zoals bijvoorbeeld de legendarische actiefilm Die Hard.

Phil Phillips bekritiseerd trailer Die Hard

In The Happytime Murders zien we Phil Philips, een eigenzinnige pop welke ooit als politieagent werkte. Hier kwam echter een einde aan toen hij per ongeluk een onschuldige burger doodschoot. Vandaar dat hij besloot te gaan werken als privédetective. Ondanks zijn bijdrage aan de maatschappij vindt hij nog steeds dat mensen zijn soort slecht behandelen. Poppen worden namelijk gediscrimineerd en niet serieus genomen.

Dit alles terwijl veel poppen wel degelijk hun best doen om erbij te horen. Ze tonen zelfs interesse in de films die mensen gemaakt hebben. Phil heeft bijvoorbeeld de trailer van Die Hard bekeken en er een duidelijke mening over gevormd. In de onderstaande video zie je een van de originele Die Hard trailers…met commentaar van Phil.

Skyscraper

Dit filmpje is overigens niet de enige Die Hard parodie welke dit jaar verscheen. In juli kwam Skyscraper uit, een spectaculaire actiefilm die zich afspeelde in de hoogste toren ter wereld. Het verhaal draait om een wolkenkrabber die wordt gegijzeld door terroristen en vervolgens is er één man die het tegen ze op gaat nemen. In principe is dit plot nagenoeg hetzelfde als dat van de eerste Die Hard film. Het verschil is echter dat het gebouw dit keer veel hoger is en de hoofdrol niet door Bruce Willis maar Dwayne ‘The Rock’ Johnson vertolkt wordt. Lees hier onze review.

Interview Phil Philips

Naast het bekritiseren van de bovenstaande trailer had Phil ook nog event de tijd om met ons te spreken. We hebben namelijk een exclusief interview met hem gehouden wat hier te lezen is. Tevens hebben we ook een review van de film online staan.

 

Reageer op artikel:
Happytime Murders pop geeft commentaar op trailer Die Hard
Sluiten