Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 23 sep 2016

Hardloopschoenen zonder veters laten Nike’s zelfstrikkende schoen stof bijten

Eerder deze week kwam het heuglijke nieuws dat er eindelijk een releasedatum is voor de zelfstrikkende schoen van Nike. Maar wie heeft überhaupt veters nodig? Dat is in ieder geval wat de hardloopschoenen zonder veters van Puma en BMW bewijzen. Lekker bezig guys.

Gaan de hardloopschoenen zonder veters van Puma en BMW Nike achter zich laten?

Oké, de vergelijking tussen de zelfstrikkende schoen van Nike en deze hardloopschoenen zonder veters klopt niet helemaal. De HyperAdapt 1.0 van Nike is een échte sneaker voor alledaags gebruik. De hardloopschoenen zonder veters zijn uiteraard voor het sporten bedoeld. Maar dat betekent niet dat we ze niet mogen vergelijken. Beiden zijn namelijk innovatieve voorlopers. Waar je eerder voor schoenen met klittenbad zou moeten kiezen kun je nu die hele veters zonder zorgen achterwegen laten. Nice!

De schoenen zouden heerlijk zitten. Ze zijn van een speciaal elastisch materiaal gemaakt dat naar je voeten gaat zitten. Hoe je dan zorgt dat ze goed vast zitten? Door aan de roterende schijf te draaien die zich bovenop de schoen bevindt. Zeg maar dag tegen het strikken van je veters.

Ben jij een fervente hardloper en fan van Puma/BMW? Dan lijkt het ons een prima idee om deze schoenen op de kop te tikken. Dat kan via de webstore van Puma voor 220 euro. Via de webstore in de Verenigde Staten kosten ze echter 135 dollar (oftewel 120 euro). Op deze manier kun jij de schoenen dan naar Nederland laten versturen. Goed voor de portemonnee, dus wellicht is dat een beter idee. Sport ze!

Reageer op artikel:
Hardloopschoenen zonder veters laten Nike’s zelfstrikkende schoen stof bijten
Sluiten