Harley And The Davidsons: een spectaculaire trilogie over het ontstaan van Harley-Davidson

Je hoeft ons archief maar even in te duiken en je snapt direct dat wij fan zijn van Harley-Davidson. Van prachtige motoren, de Dark Customs tijdens Wheels and Waves en de volledig elektrische H-D LiveWire. Achter het merk schuilt een indrukwekkende geschiedenis die begon met de twee schoolvrienden William ‘Bill’ Harley en Arthur Davidson. Tijd voor een spectaculaire waargebeurde trilogie waarin Nederlandse trots Michiel Huisman een grote rol speelt.

Eerste aflevering Harley And The Davidsons exclusief online te bekijken op Manners

Harley And The Davidsons is van zaterdag 8 oktober tot en met zaterdag 22 oktober om 21:00 uur bij Discovery reclamevrij te bekijken, maar je kunt nu al de eerste aflevering online op Manners.nl bekijken. Dit kan tot en met zaterdag 15 oktober dus wacht niet te lang. Moet je nog even worden opgewarmd? Check dan hieronder de trailer.

Terwijl de meeste motormerken in de jaren dertig omvallen, loodsen William ‘Bill’ Harley, Arthur Davidson en broer Walter Davidson (gespeeld door Michiel Huisman) het bedrijf door de crisis heen en maken er uiteindelijk een gigantisch succes van. Harley-Davidson is anno twintigzestien nog steeds up-and-running en weet ook de harten van de jongere motorrijder harder te laten kloppen. Harley And The Davidsons, kijken dus.

In samenwerking met Harley And The Davidsons

Reageer op artikel:
Harley And The Davidsons: een spectaculaire trilogie over het ontstaan van Harley-Davidson
Sluiten