Harley Quinn schittert niet alleen in Birds of Prey (maar ook in Fortnite)

Fortnite houdt er wel van om zijn fans regelmatig van nieuwe content te voorzien. Op die manier is er altijd wat nieuws te beleven. In combinatie met de nieuwe film Birds of Prey kun je nu een Harley Quinn-skin in de game halen.

De Harley Quinn-skin is gewoon te krijgen in de item shop van de game en is daar beschikbaar tot en met 17 februari. Je krijgt dan een Harley Quinn Bundle met verschillende onderdelen.

De Harley Quinn-bundel in Fortnite

De Harley Quinn-bundel in Fortnite bestaat uit een speciaal Harley Quinn-outfit of skin in combinatie met de Harley Hitter en Punchline Pickaxes. Met haar introductie komt er ook nog een speciale challenge die er voor zorgt dat ze kan veranderen van de zogenaamde Lil Monster XoXo Harley naar de zogenaamde Always Fantabulous Harley. Hieronder een trailer, dat eigenlijk gewoon een bewegend screenshot is, van hoe zij er in de game uit ziet.

Om de Always Fabulous Harley-skin vrij te spelen in Fortnite heb je dus een speciale challenge. Hiervoor moet je in de top 30 eindigen in Solo, Duos of Squads. Vervolgens moet je daarin de top 20 halen uiteindelijk de top 10. Daarnaast moet je in de challenge zogenaamde weak points raken en moet je een bepaalde hoeveelheid damage dealen met je Pickaxe. Als je dat allemaal voor elkaar hebt, dan krijg je de nieuwe skin.

Mocht je niks hebben met skins, maar wel nieuwe content in Fortnite wilt beleven, dan is er ook nog een speciaal evenement om mee los te gaan. Het gaat om het zogenaamde Love and War-evenement, wat vooral een knipoog lijkt te zijn op Valentijndsdag. Hierin speel je in een team van zes spelers en krijg je een Search and Destroy LTM-speelmodus voorgeschoteld. Het team dat zes rondes wint, wint het potje. Wil je meer lezen over Fortnite? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Harley Quinn schittert niet alleen in Birds of Prey (maar ook in Fortnite)
Sluiten