Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 5 mrt 2018

Maak kennis met de Harman Kardon Astra: Alexa wordt volwassen

De Amazon Echo is een handige smart-speaker, waarbij je persoonlijke assistent Alexa je helpt met van alles en nog wat. Het enige minpunt wat je zou kunnen benoemen van de Amazon Echo is dat het er nogal goedkoop uitziet. Zeker wanneer je huiskamer volledig met design meubels is gepimpt, is het een kleine smet op de perfectie. Mocht jij last hebben van dit ongelofelijke luxeprobleem, dan zijn daar je vrienden van Harman Kardon die een high-end versie van de Amazon Echo uitbrengen onder de naam Harman Kardon Astra. Een prijs is er nog niet gegeven, maar het zou ons niet verbazen als de Harman Kardon Astra qua prijs rond de adviesprijs van de Apple Homepod gaat zitten.

Maak kennis met de Harman Kardon Astra

De Harman Kardon Astra wordt gemaakt in samenwerking met Brightstar en bevat de Amazon Alexa-techniek, waardoor je heerlijke tegen je speaker aan kunt babbelen. Het gevschil zit hem in eerste instantie in het design, dat luxe en kwaliteit uitstraalt. De Harman Kardon Astra zorgt voor een 360-Degree Sound-beleving, waardoor het ideaal is om op een centrale plek in het huis te zetten. Via Bluetooth of Wifi kun je dan andere devices op de Harman Kardon Astra aansluiten en zo op die manier je favoriete muziek afspelen. Of je vraagt aan Alexa om een lekker deuntje op te zetten.

Harman Kardon Astra

De kwaliteit van het geluid moet in theorie een stuk beter zijn dan de Amazon Echo, maar dat is uiteraard wel een geval eerst horen, dan geloven. Tot slot is het handig om te weten dat de Harman Kardon Astra van een grote afstand in staat moet zijn om jouw voice commando’s op te pikken en die om te zetten in opdrachten. Een prijs is er zoals gezegd nog niet, maar het device moet deze lente of zomer gaan uitkomen. Houd Amazon in de gaten voor verkoopmogelijkheden. Het is overigens niet de eerste slimme speaker die het bedrijf maakt. Eerder maakten ze al een speaker met Microsoft’s Cortana.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de Harman Kardon Astra: Alexa wordt volwassen
Sluiten