Alle Harry Potter films kijken? Deze streamingdienst biedt ze aan!

De Harry Potter films waren ten tijden van release ontzettend populair. Acht verschillende films, miljarden euro’s en fans over de gehele wereld: je kan wel stellen dat het geintje een groot succes is geweest. Wat dat betreft niet gek dat mensen de films anno 2020 maar al te graag willen streamen.

Verschillende keren leek het er even op dat de populaire film-franchise naar Netflix zou komen, maar daar is anno 2020 nog weinig van terecht gekomen. Niet heel gek, want het lijkt er dus op dat een ander streamingdienst in ons land de rechten heeft. Je kan ze dus gewoon kijken, maar dan wel ergens anders dan Netflix.

Alle Harry Potter films op Amazon Prime Video

We hebben het al vaker uitgesproken en doen het nu gewoon schaamteloos nog een keer: Amazon Prime Video is een heerlijke dienst. Het aanbod is vrij compleet, de originals zijn best wel goed en de kosten liggen bijzonder laag. Voor €2,99 per maand heb je toegang tot de streamingdienst. Een dienst die je dus ook alle Harry Potter-films biedt.

De films van het verhaal van J.K. Rowling zijn namelijk allemaal te zien op Amazon Prime Video. Van Harry Potter and the Philosopher’s Stone tot aan The Deathly Hallows: je kan ze allemaal in hoge kwaliteit streamen.

Wie dus tijd over heeft of simpelweg iets voelt voor een Harry Potter marathon, kan zich op Amazon Prime Video volledig uitleven. 

Harry Potter setbeelden
Wat waren ze nog schattig, he? (Afbeelding: Warner Bros. Pictures)

Welke streamingdienst moet ik hebben?

Voor de meeste van ons is het inmiddels wel duidelijk dat Netflix aardig wat concurrentie gekregen heeft. Waar de streamingdienst jarenlang vrij spel heeft gehad, krijgt het sinds eind 2019 redelijk wat tegengas. Apple lanceerde Apple TV+, Disney+ zag het daglicht en ook Amazon Prime Video zette voet in ons land.

Maar van alle beschikbare streamingdiensten is er maar eentje de goedkoopste. Welke is dat? Wij hebben onderzoek gedaan en alle prijzen van de streamingdiensten op een rij gezet. Benieuwd welke streamingdienst het minste geld kost? Check dan zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
Alle Harry Potter films kijken? Deze streamingdienst biedt ze aan!
Sluiten