Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 24 nov 2021

Alle Harry Potter-films kijken? Deze streamingdienst biedt ze aan!

Het maakt niet uit hoeveel tijd er overheen gaat: de Harry Potter-films blijven ontzettend populair. Acht verschillende films, miljarden euro’s en fans over de hele wereld: het magische geintje is simpelweg een wereldwijd succes. Niet gek dus dat mensen de franchise anno 2021 nog steeds graag willen zien.

Door het grote aanbod aan streamingdiensten in ons land kun je wel stellen dat we door de bomen het bos niet meer zien. Waar bepaalde franchises dus precies te zien zijn blijft de vraag. Gelukkig hebben we, op het gebied van Harry Potter, het antwoord voor je!

Harry Potter streamen in 2021

We hebben het al vaker uitgesproken en doen het nu gewoon schaamteloos nog een keer: Amazon Prime Video is een heerlijke dienst. Het aanbod is vrij compleet, de originals zijn best wel goed en de kosten liggen bijzonder laag. Voor €2,99 per maand heb je toegang tot de streamingdienst. Je voelt de bui al hangen: het is dé dienst die je dus ook alle Harry Potter-films biedt. De films van het verhaal van J.K. Rowling zijn namelijk allemaal te zien op Amazon Prime Video. Van Harry Potter and the Philosopher’s Stone tot aan The Deathly Hallows: je kunt ze allemaal in hoge kwaliteit streamen.

Harry Potter setbeelden
Wat waren ze nog schattig, he? (Afbeelding: Warner Bros. Pictures)

Wie dus tijd over heeft of simpelweg iets voelt voor een Harry Potter marathon, kan zich op Amazon Prime Video volledig uitleven. 

Een reünie in 2022

Via Amazon Prime Video kun je dus optimaal genieten van al het moois wat Harry Potter te bieden heeft. Iets dat ik persoonlijk één keer peer jaar doe. Waar ik normaal gesproken overigens alleen de films bekijken zal mijn routine volgend jaar iets anders worden. Vanaf 2022 komt er namelijk een heuse reünie met een groot deel van de cast. Waarom? Omdat Potter inmiddels, hou je vast, twintig jaar bestaat. Althans, de films dan!

Hoofdrolspelers Harry Potter keren terug voor deze unieke reünie

Ben je benieuwd wat er precies verwacht wordt voor de reünie en waar je deze kunt bekijken? Check dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Alle Harry Potter-films kijken? Deze streamingdienst biedt ze aan!
Sluiten