Harry Potter acteur deelt nooit eerder vertoonde setbeelden

Wil jij jezelf oud voelen? Dan hebben wij de perfecte video voor jou! Er is namelijk een filmpje opgedoken met beelden die gemaakt zijn op de set van de eerste Harry Potter film uit 2001.

Hierin zijn voornamelijk kindacteurs te zien, waaronder degene die Ron, Harry en Hermione spelen. Waar in de meest behind-the-scenes video’s met name gericht zijn op de special effects zien we hier voornamelijk kinderen die spelletjes spelen en met elkaar dollen.

Zeldzame setvideo eerste Harry Potter film opdoken

Een filmreeks maken als die van Harry Potter is hard werken, maar uit de onderstaande video blijkt dat er tijdens de opnames ook ruimte was om lol te maken:

De betreffende video blijkt afkomstig te zijn van acteur Tom Felton, die we kennen van zijn rol als Draco Malfoy. Dit was een van Harry’s klasgenoten. Waar hij in de films nogal gemeen was lijkt hij in de bovenstaande video wel goed met andere kinderen op te kunnen schieten.

Toen de Harry Potter reeks afgerond was ging Felton zich richten op de serie The Flash, waarvoor hij enkele seizoenen meedraaide.

De toekomst van Harry

Ondanks dat het langlopende verhaal van Harry Potter inmiddels al jaren is afgerond blijkt er nog wel ruimte te zijn voor spin-offs. Zo verscheen in 2016 Fantastic Beasts and Where to Find Them, een film die zich in de wereld als Harry Potter afspeelde. Gezien het succes hiervan werden er nog enkele delen aangekondigd, waarvan er eentje vorig jaar verschenen is.

Ook gaan er al een tijdje geruchten over een nieuwe Harry Potter film, maar die worden steeds door de studio’s ontkent. Toch lijkt het ons ondenkbaar dat er gezien de populariteit van het personage nooit een nieuw deel gaat komen.

Meer nieuwtjes en reviews op het gebied van films en series zijn te vinden op de daarvoor betreffende overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Harry Potter acteur deelt nooit eerder vertoonde setbeelden
Sluiten