Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 21 dec 2021

Harry Potter keert terug als Harry Potter in Harry Potter reünie-trailer

Dat nieuwjaarsdag volledig in het teken staat van Harry Potter, dat is al even bekend. Op 1 januari 2022 komt HBO Max met een heuse reünie voor de succesvolle franchise die inmiddels twintig jaar geleden begon. De meest recente trailer voor die reünie laat precies zien wat we daar van kunnen verwachten.

Waar er in de voorgaande trailer nog geheimzinnig werd gedaan laat HBO Max niets meer aan de verbeelding over. Zo zien we hoofdrolspelers Emma Watson en Rupert Grint bijvoorbeeld in gesprek met elkaar en zien we ook Daniel Radcliffe verschijnen. Harry Potter keert dus terug als Harry Potter in de trailer voor een reünie voor Harry Potter. Het is wat, he!

Daniel Radcliffe keert terug als Harry Potter

Met een aantal teasers achter de rug hadden we een aardig idee wat de sfeer van de reünie zou zijn. Nu de eerste trailer ook echt verschenen is weten we ook een beetje welke gesprekken er gevoerd worden. Zo zien we bijvoorbeeld Emma Watson (Hermoine Granger) en Rupert Grint (Ron Weasley) praten over de bijzondere ervaring en hoe de twee elkaar altijd als familie zouden zien. Al is dat natuurlijk niet het enige wat voorbij komt. We zien Daniel Radcliffe (Harry Potter) zich ook bij het duo voegen en praten met Helena Bonham Carter (Bellatrix van Detta). In dat gesprek laat de actrice weten welke scene ze het allerleukst vond om te spelen.

Via bovenstaande trailer wordt wel duidelijk dat Harry Potter: Return to Hogwarts je nog één keer meeneemt naar de magische wereld die centraal stond in je jeugd. Iets waarvan we dachten dat het, op deze manier, misschien nooit meer zou gebeuren.

Volledige cast is bekend

Met de lancering van de eerste officiële trailer is inmiddels ook de gehele cast van de reünie bekend. We weten bijvoorbeeld allang dat Tom Felton (Draco Malfoy), Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermoine Granger) en Rupert Grint (Ron Weasley) van de partij waren. Maar ook Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Ian Hart (Quirinus Quirrel) en Ralph Fiennes (Voldemort) komen voorbij.

De Harry Potter reünie poster waar je de afgelopen tien jaar van droomde

Zoals gezegd is de reünie op 1 januari 2022 te zien op HBO Max. De streamingdienst komt naar ons land, maar is vanaf dat moment nog niet beschikbaar. De kans dat er in Nederland een zelfde tactiek gehanteerd wordt als bij de Friends-reünie is vrij groot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Harry Potter keert terug als Harry Potter in Harry Potter reünie-trailer
Sluiten