Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

LEGO’s Harry Potter-set van je dromen krijgt flinke korting bij Bol

Met LEGO zijn de mogelijkheden eindeloos. Harry Potter-fans kunnen nu hun dromen uit laten komen met deze Zweinstein Express-set bij Bol.com die nu veel goedkoper is.

LEGO en Harry Potter is een gouden combinatie. Er zijn al flink wat mooie bouwsets uitgebracht. Als eerste denk je waarschijnlijk aan de replica van Zweinstein. Die is natuurlijk prachtig, maar er is misschien nog wel een mooiere in de aanbieding bij Bol.com. Deze is speciaal voor volwassenen.

De ideale LEGO-set voor echte Harry Potter-fans

Want hoe komen de meeste studenten van Zweinstein aan bij het kasteel? Nee, de vliegende auto is alleen voor speciale gevallen. De tovenaarsleerlingen komen vaak met de trein, de Zweinstein Express om precies te zijn. De set van deze prachtige trein is nu goedkoper bij Bol.com.

De LEGO Zweinstein Express bestaat in totaal uit 5.129 steentjes. Daarnaast krijg je er ook twintig minifiguren bij uit de films. Naast Harry Potter zijn dit onder anderen Ron, Hermelien en Draco. Met het speciale hendeltje beweeg je de wielen van de locomotief en de trein.

Deze set van een LEGO is een speciale verzameleditie en bestaat uit ontzettend veel authentieke details. Je bouwt de locomotief, kolentender en een passagierswagon met 3 coupés. Bovendien zitten er ook drie verlichtingsstenen bij die filmmomenten uitlichten.

Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop Harry, Ron en Hermelien elkaar voor het eerst ontmoeten. Het begin van een groots avontuur.

Harry Potter LEGO Zweinstein
De hele set. (Afbeelding: LEGO)

Nu flink voordeliger bij Bol.com

Het mooie aan de Harry Potter LEGO-set is dat je niet alleen de trein krijgt. Ook zit perron 9 ¾ erbij. In totaal is deze set 26 centimeter hoog, 20 centimeter breed en 118 centimeter lang. Het is dus de ideale set om boven op je kast of op je vensterbank te plaatsen.

Helaas is er een nadeel aan de set, want deze is behoorlijk prijzig. Voor dit LEGO-model van de Zweinstein Express betaal je normaal gesproken 499 euro. Nu is deze goedkoper bij Bol.com.

Bij Bol.com krijg je een korting van 15 procent tijdens de speciale Zevendaagse. Hierdoor betaal je nu nog maar 424,19 euro.

Hogwarts Legacy: mijn jarenlange Harry Potter-droom komt prachtig tot leven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
LEGO’s Harry Potter-set van je dromen krijgt flinke korting bij Bol
Sluiten