Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 feb 2019

Hasbro komt met verschillende Overwatch-actiefiguren

Inmiddels is het alweer ruim 2,5 jaar geleden dat Overwatch werd uitgebracht. Sindsdien is het een grote hit en wordt het nog altijd massaal gespeeld. Dankzij toevoegingen van nieuwe helden, maps en modi blijft de game boeiend. Daarnaast worden er esport-competities gehouden, waarvan het tweede seizoen onlangs is begonnen. Ook op het gebied van merchandise kun je veel kopen rondom Overwatch. Zo zijn er al diverse LEGO-sets en komt Hasbro nu met een serie aan actiefiguren rondom de game.

De Hasbro actiefiguren van Overwatch

De eerste reeks aan figuren bestaan uit de helden Lucio, Sombra, Tracer, Reinhardt, Anna, Soldier 76, Pharah, Mercy en Reaper. De actiefiguren zijn zo’n 15 centimeter hoog en je hebt de mogelijkheid om de verschillende lichaamsonderdelen van de poppetjes te bewegen. Wat dat betreft zijn het dus Barbie’s voor de nieuwe generatie. Ook komen ze met een doorzichtige standaard, zodat jij de keuze hebt om ze een bepaalde beweging te geven en vervolgens die zo in je gamekast te zetten.

De meeste figuren kosten zo’n 20 euro. Enkel Reinhardt is de uitzondering. Deze gaan iets meer dan veertig euro kosten, maar is dan ook wel voorzien van een big-ass schild, zoals je die in de games ook gebruikt. Het is nog niet helemaal bekend wanneer je de Overwatch-actiefiguren daadwerkelijk kunt gaan kopen. In de Verenigde Staten denkt Hasbro enkel dat ze straks in de meeste speelgoedwinkels zijn te vinden.

Overwatch actiefiguren

Wil je meer lezen over alles dat met Overwatch heeft te maken? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Hasbro komt met verschillende Overwatch-actiefiguren
Sluiten