Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 2 apr 2019

Game of Thrones: HBO dropt nieuwe teaser voor achtste seizoen

Brace yourselves. Vanaf 14 april gaat het achtste, en daarmee laatste, seizoen van Game of Thrones van start. Fans kunnen niet wachten om nog een keer te genieten van een flinke lading nieuwe afleveringen. De hype is groot, zeker nadat HBO een gloednieuwe teaser online heeft gezet. We kunnen ons opmaken voor de reünie waar we al die tijd al op gewacht hebben. 

HBO dropt nieuwe Game of Thrones teaser

HBO is de laatste tijd druk bezig geweest met de productie van Game of Thrones seizoen acht. Alles en iedereen gaat nog een keer tot het gaatje om fans te voorzien van geweldige afleveringen. Een legendarische serie verdient immers een legendarisch einde. De producent dropt vandaag daarom ook een gloednieuwe teaser om de hype rondom het nieuwe seizoen nog een stukje groter te maken dan het al was. En daarvoor trekt HBO een reünie uit de kast waar veel fans al tijden op hebben gewacht.

In de nieuwe teaser van seizoen 8 van Game of Thrones zien we Jon Snow en Arya Stark elkaar eindelijk weer tegenkomen. Iets waar fans al tijden op hebben zitten te wachten, ondanks het feit dat de twee sinds het eerste seizoen geen enkele scene meer gedeeld hebben. Echter was de chemie tussen Kit Harrington en Maisie Williams dusdanig sterk in die tijd, dat de gemiddelde kijker er vrolijk van werd. Dat het enthousiasme rondom een reünie groot is mag dus duidelijk zijn.

Maar naast het feit dat Jon en Arya elkaar aan het begin van de teaser weer zien, krijgen we weinig nieuwe dingen voorgeschoteld. Gelukkig staat HBO zelf ook te popelen om het nieuwe seizoen te lanceren, dus komt de producent met een tweede teaser. Hierin is, volledig ondersteund door een voice-over van Tyrion, iets meer te zien. Check de teaser hieronder.

Het achtste seizoen van Game of Thrones is vanaf 14 april te zien op HBO.

Reageer op artikel:
Game of Thrones: HBO dropt nieuwe teaser voor achtste seizoen
Sluiten