Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 25 feb 2019

HBO toont nieuwe beelden Game of Thrones, Watchmen en meer!

HBO heeft met 2019 een mooi jaar voor de boeg. Dat maakt de gigant nog maar eens extra duidelijk met een nieuwe trailer. Inclusief nieuwe beelden van Game of Thrones!

HBO scoort in 2019

Wat een jaar. Zo kun je bijvoorbeeld onder andere rekenen op de langverwachte Deadwood-film, de afsluiter waar diehard fans al eigenlijk niet meer op durfden te hopen.

Ook komt Watchmen terug, in een nieuw jasje. Verder gaat Big Little Lies scoren, is er een nieuwe His Dark Materials adaptatie en staat The Righteous Gemstones in de schijnwerpers. En zo kunnen we nog wel even door gaan.

Game of Thrones

Al met al heeft HBO dus een ambitieuze lineup. Wij kijken vooral uit naar het laatste seizoen van Game of Thrones, dat in april van start zal gaan. David Benioff en D.B. Weiss hebben afleveringen op filmniveau voor je klaarstaan, zowel qua budgetten als qua lengte.

Ook zijn we zeer benieuwd hoe Damon Lindelof omgaat met Watchmen, een geliefde franchise met veel historie. In deze trailer zien we overigens voor het eerst Jeremy Irons als Adrian Veidt, a.k.a Ozymandias.

Reageer op artikel:
HBO toont nieuwe beelden Game of Thrones, Watchmen en meer!
Sluiten