Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 21 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Westworld seizoen 3 – deze trailer toont de nieuwe wereld

De Amerikaanse zender HBO staat bekend om zijn geweldige series. Naast Game of Thrones wisten ze ook flink te scoren met het mysterieuze Westworld. Het is daarom goed nieuws dat deze serie nog niet ten einde is en er binnenkort een derde seizoen verschijnt.

Een van de dingen die dit keer anders is, blijkt het feit dat het verhaal zich nu buiten het park zal afspelen. Hierdoor krijgen we te zien hoe de echte wereld er nou eigenlijk uitziet. Ook zullen er enkele nieuwe personages te aanschouwen zijn.

Trailer voor Westworld seizoen 3

Mocht je alvast een voorproefje willen op wat het derde Westworld seizoen allemaal te bieden heeft dan kun je nu de trailer bekijken.

Er gaan dit keer meerdere bekende gezichten terugkeren, waaronder Tessa Thompson, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright en Ed Harris. Daarnaast blijken er ook nieuwe namen aan de cast van Westworld toegevoegd, namelijk Marshawn Lynch, Vincent Cassel, Tommy Flanagan, Lena Waithe en Aaron Paul. Deze laatste ken je wellicht van zijn rol als Jessie Pinkman in Breaking Bad.

Mocht jij de nieuwe afleveringen nu al willen bingen dan hebben we slecht nieuws voor je, want je zult hiervoor tot 15 maart moeten wachten. Het voordeel hiervan is dat je genoeg tijd hebt om de eerste twee seizoenen nog eens terug te kijken. Of ze kunt inhalen, als je nog niks van de serie gezien hebt.

HBO en Ziggo

Westworld staat niet op Netflix en is momenteel enkel nog via HBO te zien. De kans is groot dat hier met de komst van HBO Max verandering in gaat komen, maar helaas duurt het nog wel even voordat deze dienst in Europa verschijnt. Je zult dus een abonnement op Ziggo moeten hebben.

Meer nieuws omtrent Westworld, HBO series en andere content kun je dagelijks lezen in dit handige overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Westworld seizoen 3 – deze trailer toont de nieuwe wereld
Sluiten