Hearthstone The Doomsday Project uitbreiding komt volgende maand

Jelle van Es 11 jul 2018 Gaming

Hearthstone is alweer een paar jaar oud, maar blijft een heerlijke game om te spelen. Zelf speel ik de game nog dagelijks op mijn telefoon en is ideaal tussen de afspraken op kantoor door of in de trein. Volgende maand krijgen we met Hearthstone The Doomsday Project een nieuwe uitbreiding.

Hearthstone The Doomsday Project komt op 7 augustus

Hearthstone The Doomsday Project is vanaf 7 augustus beschikbaar voor alle versies van de game. Het maakt dus niet uit of je hem op de pc speelt of op één van de andere platformen. De nieuwe uitbreiding draait om de gekke experimenten van Dr. Boom en dat resulteert in maar liefst 135 nieuwe kaarten en nieuwe gameplay mogelijkheden.

Zo brengt de uitbreiding negen nieuwe en krachtige Legendary spells, die je tijdens het spelen kunt ontdekken. Ook zijn er projects die je het idee geven dat ze beide spelers een voordeel geven, maar volgens de makers kan dat spelers ook op het verkeerde been zetten. Een andere toevoeging zijn Omega cards, die je speciale voordelen geeft wanneer je 10 mana crystals speelt. Daarmee lijkt het er op dat deze uitbreiding zich wat meer richt op potjes die wat langer moeten gaan duren.

Ook zul je meer mech-kaarten tegenkomen. De uitbreiding komt namelijk met een functie genaamd Magnetic. Hiermee heb je de mogelijkheid om mech-kaarten samen te laten smelten. De nieuwe kaart combineert dan de health, kracht en bonussen van beide kaarten en vormt zo dus een enkele krachtige kaart.

Hearthstone The Doomsday Project

Wie het fijner vind om alleen te spelen kan aan de slag met The Puzzle Lab, wat een nieuwe singleplayer ervaring gaat worden. De makers willen daar op dit moment nog niet al te veel over kwijt en dit wordt dan ook waarschijnlijk op een later moment onthuld.

Een voorbeeld van de nieuwe kaarten vind je hier. Meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Hearthstone The Doomsday Project uitbreiding komt volgende maand
Sluiten