Hearthstone Kobolds and Catacombs Preview – dé game voor iedere dag

Hearthstone is zo’n game die je elke dag even op je telefoon kunt spelen. Gewoon even een paar potjes om zo een quest te voltooien of net even die hoeveelheid gold scoren om een nieuw pakje te kopen. Binnenkort kun je aan de slag met een nieuwe uitbreiding: Hearthstone Kobolds and Catacombs. Een uitbreiding die voor een grote variatie en verrassingselementen moet gaan zorgen.

Hearthstone Kobolds and Catacombs voor nieuwe tactieken en decks

Daarbij krijg je zoals je gewend bent een groot aantal nieuwe kaarten voorgeschoteld waarmee je nieuwe decks kunt bouwen en zo tactieken kunt verzinnen om de tegenstander te verslaan. Daarnaast komt er ook een nieuw avontuur waarbij je het tegen de computer opneemt. Dit is een soort dungeon run, waarbij je het op moet nemen tegen steeds sterker wordende bazen, terwijl je tegelijkertijd je eigen deck steeds sterker maakt. Deze modus was ook speelbaar op de Blizzcon.

Makkelijk beginnen

In de demo kon je drie van de in totaal acht gevechten spelen. Het idee is dat je straks in elke run andere vijanden tegenkomt, waardoor er een grote variatie ontstaat. Het eerste gevecht zal waarschijnlijk wel steeds hetzelfde zijn: een gevecht tegen een rat. Het is een duidelijk opwarmertje, die je met twee vingers in je neus wint. Voordat ik bij de vijf mama zat, had ik al gewonnen en kon ik door naar het volgende gevecht.

Hearthstone Kobolds and Catacombs

Na elk potje kies je een soort van bonus

Voordat je in Hearthstone Kobolds and Catacombs doorgaat naar het volgende gevecht, dan moet je eerst een bonus kiezen. Deze kan bestaan uit een aantal handige kaarten uit je deck of een ander voordeel. In mijn geval koos ik als eerste om te beginnen met een drietal secrets. Op deze manier creëerde ik een behoorlijk sterke line of defense en kon ik van daaruit redelijk makkelijk het speelveld vullen en ook de tweede tegenstander snel verslaan.

Hearthstone Kobolds and Catacombs moet uiteindelijk verdomd lastig worden

En ook de derde tegenstander werd zonder al te veel moeite verslagen. Daarmee werd de Blizzcon-demo beëindigd. De uiteindelijke dungeon runs moeten uit acht gevechten bestaan, waarbij de laatste gevechten voor veel uitdaging moeten zorgen. Dat moeten we op dit moment aannemen, aangezien we het niet hebben kunnen ervaren.

beste apps

Beloning voornamelijk te vinden in de vorm van plezier

Waar het bij de uitgaven van de nieuwe kaarten duidelijk is wat je er mee kunt doen (nieuwe decks maken en tactieken gebruiken om de tegenstander te verslaan), daar dachten we dat je bij de Dungeon runs in Hearthstone Kobolds and Catacombs ook beloningen zou krijgen. Dat is niet helemaal het geval. Als je met de negen verschillende helden het einde van de run haalt, dan is er een kleine beloning, maar buiten dat speel je de Dungeon Run vooral voor het plezier. Verwacht dus geen bakken met gold wanneer je het weet uit te spelen.

Hearthstone Kobolds and Catacombs moet volgende maand uitkomen. De Dungeon Run en toegang tot de nieuwe kaarten is gratis, je moet alleen de nieuwe kaartpakjes met goud of echt geld betalen. Wil je meer over gaming lezen? Bezoek dan onze speciale gamingpagina met alle info die je wilt hebben.

Reageer op artikel:
Hearthstone Kobolds and Catacombs Preview – dé game voor iedere dag
Sluiten