Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Cars 30 aug 2017

Hebben! Vintage Electric Scrambler: 65 km/u rondscheuren op elektrische fiets

Elektrische fietsen zijn niet alleen bestemd voor bejaarden. Sterker nog, er zijn steeds meer bedrijfjes die spectaculaire exemplaren weten af te leveren. Neem bijvoorbeeld de Vintage Electric Scrambler. Vintage Electric heeft met deze elektrische fiets een echte nekkendraaier afgeleverd.

Vintage Electric Scrambler: elektrische fiets doet nekken draaien

In de druk ontwikkelende markt voor e-bikes lijkt het steeds moeilijker om op te vallen. De mannen van Vintage Electric hebben er geen moeite mee. De in Californië gestationeerde fabrikant combineert een vintage uiterlijk met moderne technologieën.

Hoewel ‘ie vrij prijzig is, is het wel zo’n beetje de tofste elektrische fiets die je gaat vinden. In het hart van de bike huist een 702 watt lithium batterij, dat goed is voor een maximale afstand van 56 kilometer. Niet slecht!

Vintage Electric Scrambler Vintage Electric Scrambler

In de Race Mode kun je snelheden maken tot 65 km/u, terwijl je in Street Mode met ongeveer 20 km/u cruist. Daarbij is het een heuse survivor: zowel beton als onverharde wegen berijdt ‘ie met gemak. Hier te koop voor een kleine zesduizend euro. Dat is even slikken! Check ook de Cezeta 506, een elektrische scooter in een vintage jasje. Deze high-tech fiets gaat je auto zelfs vervangen!

Vintage Electric Scrambler Vintage Electric Scrambler Vintage Electric Scrambler

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Reageer op artikel:
Hebben! Vintage Electric Scrambler: 65 km/u rondscheuren op elektrische fiets
Sluiten