Gaming 7 jan 2019 Jelle van Es

Scoor nu Nintendo-games met korting in de eShop

Games die Nintendo uitgeeft zijn vaak van een bepaald niveau. Dat is al vele jaren zo. En Nintendo weet dat ook. Dat zie je terug aan de verkoopaantallen die na jaren door blijven lopen, zoals bijvoorbeeld Mario Kart 7 op de Nintendo 3DS. Maar je ziet het ook terug aan de verkoopprijzen. Waar een gemiddelde game vandaag de dag na een maand of drie al snel voor de helft van de prijs in de winkel ligt, daar zijn Nintendo-games bijna nooit in de aanbieding. Daarom is de huidige sale op de eShop van Nintendo ook zo interessant. Daar vind je nu eindelijk wat games met een mooie korting.

Nintendo-games met korting

De sale loopt tot en met 10 januari, dus je hebt niet heel erg veel tijd. En het zijn dus games die je digitaal aanschaft. Als je nog een ouderwetse liefhebber bent van doosjes, dan is dit dus niks voor jou. Maar het voordeel is wel dat je na het kopen er van gelijk de game kunt downloaden en snel kunt binnenhalen. In de sale zijn er zowel games voor de Nintendo Switch als de Nintendo 3DS met korting te koop.

Nintendo Switch sale

Zo kun je nu Mario Kart 8 Deluxe voor 39,99 euro scoren, is Octopath Traveler te koop voor 35,99 euro, 1-2-Switch voor 34,99 euro en games als Arms en Splatoon 2 voor 39,99 euro.

Voor de Nintendo 3DS zien we Super Mario 3D Land voor 13,99 euro, net als Yoshi’s Island. Games als Miitopia, Kirby: Planet Robobot en Fantasy Life zijn nu voor 27,99 euro te koop, waarmee je dus heel wat toffe games voor een gereduceerde prijs kunt scoren. Een compleet overzicht vind je op de speciale pagina die Nintendo heeft geopend.

Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Dan kun je terecht op onze overzichtspagina waar we alle nieuwtje, previews en reviews van de Nintendo Switch verzamelen.

Reageer op artikel:
Scoor nu Nintendo-games met korting in de eShop
Sluiten