Daniel Koster
Daniel Koster 12 jun 2015

Heer en meester op het water met dit acht-persoons chill-eiland

Met de zomervakantie voor de deur begin je vaak maar naar één ding te verlangen: in een zonovergoten land heerlijk op/in het water dobberen. Ons eerdere overzicht van producten voor gegarandeerde waterpret ontbrak echter aan één ding: dit acht-persoons luchtbed.

Acht-persoons eiland

Als een kleine jacht kun jij met dit vlot de wateren onveilig maken. De acht zitplaatsen maakt het eiland echter niet onbegaanbaar voor een negende (of meerdere) personen; het maximale totale gewicht is achthonderd kilogram. Het eiland kan dus voor meerdere doelen worden ingezet. Heerlijk luieren op het water bijvoorbeeld, maar ook een klein borreltje op ‘t drijfende platform is een prima plan. Er zijn namelijk zitplaatsen genoeg met die voorzien zijn van bekerhouders, rugsteunen en vier ingebouwde koelers die voor wat extra frisheid zorgen.

Bestellen

Je kunt het acht persoons eiland hier voor een kleine 270 euro bestellen. Stel dat je hem met zeven vrienden aanschaft, dan kom je uit op een dikke dertig euro per persoon. Dat is nog wel te overzien voor een object dat garant staan voor dagenlang relaxen met vrienden. Geniet ervan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heer en meester op het water met dit acht-persoons chill-eiland
Sluiten