Heerlijk badderen waar je maar wilt met het opblaasbare, mobiele Tubble-bad

Daniel Koster 31 jul 2015

Een gure, koude winteravond is een uitermate geschikt moment om heerlijk je bad in te duiken. Echter kan een wat koeler, verfrissend bad op de zomerdag ook heerlijk zijn. Wil jij van beide walletjes eten? Dan is het opblaasbare bad van Tubble hét bad voor jou!

Tubble5

Tubble bad

De Tubble is het ideale bad om overal mee naar toe te nemen, je kunt het bad namelijk makkelijk opbergen en mee nemen. Eenmaal aangekomen op je bestemming heb je ‘m binnen drie minuten opgeblazen. Zo kun je het bad bijvoorbeeld buiten in de zon neerzetten en zo jezelf heerlijk van verkoeling voorzien. Daarnaast kun je ‘m ook in de badkamer of in de woonkamer neerzetten. Vooral in de woonkamer is het gezellig, aangezien je dan nog gezellig met de rest kunt blijven chillen terwijl je een bad neemt. Het is echter ook een prima bad om thuis te gebruiken. Er zijn velen woningen die geen bad kennen en dit is hét alternatief als je toch heerlijk wilt badderen. Je kunt de Tubble ook dichtritsen. Op deze manier kun je van de dagelijkse sleur ontsnappen en in alle rust heerlijk een boekje lezen of een filmpje op je laptop/tablet kijken. Daarnaast is het niet een bad waar je enkel alleen in kunt liggen, je kunt er ook met zijn tweeën in. Ideaal zo’n opblaasbaar bad toch?!

Kopen

Loop jij ook wel warm van het Tubble bad? Hier kun jij ‘m op de kop tikken voor 159 euro en meer informatie vinden omtrent de afmetingen van het bad. Het opblaasbare bad, wij zijn fan!

Reageer op artikel:
Heerlijk badderen waar je maar wilt met het opblaasbare, mobiele Tubble-bad
Sluiten